22 Mayıs 2012 Salı

Kırklareli”li yazar Savaş Erdem'in üçüncü kitabı çıktı

Faruk CEYLAN-Vedat DURMAZ

Kırklareli'nin tek kültür sanat dergisi sloganıyla 38 sayı çıkan "Cep Sanat" dergisinin Sahibi ve  Genel Yayın Yönetmeni, KIRKSEDR üyesi, Şair-Yazar Savaş Erdem'in "Aşk Üç Harfe Sığar mı?" adlı eseri  çıktı.

"1948 yılında Kırklareli'nde doğan Savaş Erdem 1968 yılından bugüne basınla iç içe.  Başta  Kırklareli gazeteleri olmak üzere yurdun değişik dergi ve gazetelerinde yazı ve şiirleri yayınlanan ve   Erdem, Güzel sanatların resim, müzik, fotoğraf ve yazın dallarında etkin bir sanatçı. . Banka  yöneticiliğinden emekli olduktan sonra zamanının çoğunu edebiyata ve sanata ayıran Erdem,  Kültür ve Sanat amaçlı derneklerde de kurucu üyelik ve yöneticilik yapmaktadır.

Kırklareli'nde yayınlanan Istranca Rüzgarı ile Kültür ve Sanat Pınarı dergilerinin yönetmenliğini yaptıktan sonra Cep Sanat adıyla çıkardığı dergisini "Kırklareli'nin Tek Dergisi" sloganıyla 38 sayı çıkarabilmiş, maddi olanakları el vermediği için yayını devam ettirememişti..

Yazar 2003 yılında Günahkar  adlı şiir kitabını, ardından 2005 yılında da Anı Pastasından Bir Dilim Kırklareli adolı eserini yayınlamıştı.  Son olarakta Aşk Üç Harfe Sığar mı? Adlı kitabıyla üçüncü eserini okuyucularının beğenisine sundu.  . Savaş Erdem evli ve 3 çocuk babası.

Aşk Üç Harfe Sığar mı adlı kitabını okuyucularına tanıtan Erdem, eserde 54 adet şiirin yer aldığını, kitabın son bölümünde ise 32 adet fotoğraflı şiirin de bulunduğunu belirtti.

Hiç yorum yok: