12 Mayıs 2012 Cumartesi

Kırklareli Erginspor Kulübünde deprem !



·        5 Kişilik Yönetim Kurulundan 3 kişi istifa etti.
       

İstifalardan sonra bu yönetimden 2 kişi kaldı.
 Kulupten istifa edenler, soldan sağa :
 Savaş Eskici,Faruk Ceylan
ve İrfan Özeklioğlu.

Kırklareli Erginspor Tekvan-do kulübünün 5 yöneticisinden 3”ü istifa etti. Başakn Yardımcısı İrfan Özeklioğlu”nun başı çektiği istifanın ardından Kulüp Genel Sekreteri Faruk Ceylan ve Yönetim Kurulu üyesi Savaş Eskici”nin de istifa dilekçelerini Erginspor Kulüp Başkanlığına vermesi Kırklareli spor camiasında şaşkınlık yarattı.

Erginspor Kulübü üyesi Sevgül Türkeş ile Bahriye Güngör”de üyelikten istifa etti.  Türkiye Şampiyonu bir sporcusunun da Erginspor Kulübünde çalışmak istemeyip başka bir kulübe geçmesi ve bu sporcunun da Erginspor”dan ayrıldığı gibi bir Uluslar arası turnuvada Şampiyonluk elde ettiği öğrenildi.

İstifalarla 5 kişilik yönetimden Başkan Murat Acar ve Erginspor kulübü antrenörü Savaş Ergin”in yeğeni Gökhan Yeşil Kulüpte yönetici olarak kaldı.

İstifa eden yönetici ve üyeler ile kulüpten ayrılarak başka bir kulübün formasını giyen Milli sporcunun kendisi ve velisi istifa ve ayrılmalar hakkında bir açıklamada bulunmadılar. Hepsi gördükleri lüzum üzerine kulüpten aylrıldıklarını söylediler.

Spor kamuoyu istifalar hakkında görülen lüzumun ne olduğunu merak ediyor. Ancak istifa eden yöneticiler şimdilik ser verip sır vermiyorlar.l

Hiç yorum yok: