7 Mayıs 2012 Pazartesi

Kızılcahamamspor Başkanı Bekçe “1461 Trabzon”u yenerek Play-of şansımızı devam ettirmek istiyoruz”


Haber: Faruk CEYLAN
Fotoğraflar: Vedat DURMAZ

2.lig Kırmızı gurupta 50 puanla 5. sırada bulunan Kızılcahamamspor Başkanı Zeynep Bekçe  sahalarında 2-0”lık Alanyaspor galibiyetinden sonra, hafta sonu deplasmanda oynayacakları  1461 Trabzon”u, ardından son hafta sahalarında oynayacakları Fethniyespor”u yenerek Play-of”a kalmak istediklerini söyledi.

Bekçe arkadaşımız Faruk Ceylan”a yaptığı açıklamada, “ Ligde hedefimiz Şampiyon olmaktı. Bandırdmaspor”un ardından 2. sırada bulunduğumuz hafta Altınorduspor”a puan verdik. Ardından  sahamızda Kırklarelispor”a kaybettik. Ard arda kaybettiğimiz puanlarla hedeften uzaklaştık. Şimdi Play-of”a kalmak için mücadele ediyoruz.Önceki hafta Kırklarelispor”u sahasında 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattık. Bu  haftada sahamızda Alanyaspor”u 2-0  yendik. Ligde 50 puanla 5. sıradayız.

 1461 Trabzon”u yenerek play-of şansımızı devam ettirmek istiyoruz. Son haftalarda oynayacağımız maçlar çok kolay maçlar değil ama takımıma ve taraftarımıza güveniyorum. Play-of”a kalıp, süper lige çıkmak istiyoruz. Gazetenizin ve şahsınızın kulübüme ve bana gösterdiği ilgiye candan teşekkür ederim.” Dedi.

Hiç yorum yok: