10 Mart 2012 Cumartesi

Trakya Gençlikspor"u 6-2 yenen Kırklarelispor U-15 Şampiyon oldu.

Faruk CEYLAN-U-15 Kırklareli Bölge şampiyonunu belirleyecek olan Final karşılaşmasında Kırklareli U-15, Trakya gençlik U-15”i 6-2 yenerek Şampiyon oldu ve kupasını alarak, U-15 ligi Türkiye Şampiyonası gurup maçlarında Kırklareli”ni temsil etme hakkını kazandı.
Maça hızlı başlayan taraf Kıklareli takımı oldu. Kırklarelispor 11. dakika da Caner”in ayağından kazandığı golle  1-0 öne geçti. Golden iki dakika sonra Kırklarelispor”un durduramadığı ve defansı çalımlarıyla geçen  Kağan  Trakya Gençliğe beraberliği getiren golü kaydetti. 1-1.  Eşitliği yakalayan  Trakya Gençlik  17. dakikada korner kazandı. Kornerden gelen topu Emre eliyle düzelterek önüne aldı, Hakem bu hareketin ardından penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu Özgür kullandı. Özgür kaleci Emir”i terse yatırarak takımını galibiyete taşıyan golü Kırklarelispor filelerine gönderdi. 2-1.
2-1 mağlup duruma düşen Kırklarelispor kısa süreli bir panik yaşadıysa da çabuk toparlandı ve  22. dakikada Caner sağ taraftan gelen ortaya mükemmel bir vole vurdu,  takımına eşitliği getiren golü Trakya Gençlik filelerine gönderdi.  2-2
Eşitlikten sonra sürekli pozisyon bulan, saldıran ve gol arayan taraf Kırklarelispor”du. 27.Dakikada Berke Kırklarelispor”un aradığı galibiyet golünü kaydetti ve takımını 3-2 öne geçirdi. 2-1 mağlubiyetten 3-2 galibiyete ulaşan Kırklarelispor forveti bu golden sonra adeta coştu. Rakibini kendi yarı alanından çıkarmadı ve farkı arttırmak için sürekli saldırdı.  4 net gol pozisyonunu gole çeviremedi.
49. dakikada Uğur 20 metre mesafeden mükemmel bir plase vuruş yaptı. Top çatala giderek Trakya Gençlik ağlarıyla buluştu. Bu pozisyonda kaleci Saruhan”ın yapabileceği çok fazla bir şey yoktu. 4-2.-
58. dakikada Burak sağdan aldığı topla rakip ceza alanına girdi, kıvrak çalımlarıyla iki defans oyuncusunu adeta kafa kafaya tokuşturup etkisiz hale getirdi. Onları yerde yatarken bırakıp kaleci Saruhan”ı da yatırıp topu Trakya Gençlik filelerine göndererek skoru 5-2”ye getiren golü kaydetti. Burak”ın iki defans oyuncusunu ve kaleciyi ceza alanına yatırması görmeye değerdi. Bu oyuncular topun filelere gidişini yattıkları yerden izlediler.
68. Dakikada yine sahnede Caner vardı. Caner sol taraftan aldığı topla koptu geldi ve Trakya Gençlik ceza alanına girdi. O kadar süratliydi ki ancak düşürülerek durdurulabilirdi. Murat”ta öyle yaptı ve Caner”i indirerek durdurdu. Hakem bu pozisyonda tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.  Topun başına Özgür geldi. Çok sert vurdu ve kaleciyle top ayrı köşelere gitti. Uğur attığı bu golle maçın skorunu ve Kırklarelispor”un şampiyonluğunu ilan etti. 6-2.
Maçtan sonra Şampiyonluk kupasını alan genç Kırklarelispor”lular taraftarı ile birlikte “ Yeşil beyaz şampiyon Kırklar “ tezahüratlarıyla yeri göğü inletti ve doyasıya şampiyonluklarını kutladılar.

Hakem: Erçağ Taşıran ***

Kırklarealispor U-15
Emir  ***  Mertcan ***  Eren ****  Bayram *** Emre *** Tolga **** Burak ***** Tarkan *** Caner ***** Uğur ***** Berke ***** ( Dk.57 Hasan Barkın ***)

Trakya Gençlik U-15
Saruhan * Berkay * Anıl * Murat * Rıdvan * Utku ** Kağan *** Özgür *** Kutay *** Ramazan ** Kadir **

Goller:  Dk.11 ve 22. Caner,  Dk.27 Berke, Dk.49 ve Dk.68. (Penaltıdan)  Uğur,

Dk. 58 Burak  (Kırklarelispor)

Dk.13 Kağan, Dk.17 Özgür (Penaltıdan)   (Trakya Gençlik)

Sarı Kartlar:  Dk. 30 Uğur (Kırklarelispor)

Dk. 34 Berkay, Dk.68 Murat (Trakya Gençlik)


Hiç yorum yok: