15 Mart 2012 Perşembe

Kafayı bulan sarhoş sürücü otomobiliyle markete girdi.

Kırklareli  Karakaş Mahallesi'nde  İ.T. aracıyla markete girdi. kazanın ardından kaçan İ.T. polis tarafından yakalandı.
Yapılan alkol kontrolünde 1.63 promil alkollü olduğu belirlenen 54 yaşındaki İ.T., arkadaşları 51 yaşındaki H.S. ve A.K. ile birlikte  alkol aldıktan sonra,  Daha sonra

39 AF 543 plakalı otomobile binen arkadaşlar, kentte dolaşmaya çıkıp, Karakaş Mahallesi'ne geldiklerinde, aracı kullanan İ.T’nin  direksiyon kontrolünü kaybederek otomobiliyle cadde üzerindeki markete girdiği öğrenildi. . Kazanın ardından olay yerinden kaçan İ.T., H.S. ve A.K., Yayla Mahallesi'nde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kırklareli  Devlet Hastanesi'ne getirilen sürücü İ.T.’nin 1.63, H.S.'nin 1.45, A.K.’nın da 4.5 promil alkollü oldukları belirlendi.
Marketine  otomobil girdiğini  öğrenen  işyeri sahibi  Uğur Arıkök  gördüğü manzara karşısında  uzun üzerinden uzun süre yaşadığı şoku atamadı. Markette polis ekipleriyle birlikte inceleme yapan ,işyeri sahibi  Arıkök, “Marketin halini görünce çok şaşırdım. Otomobil kapıdan içeriye dalmış, bu tür şeylerin sadece filmlerde olduğunu sanıyordum ama normal hayatta da oluyormuş” dedi.
Polis ekiplerince markette yapılan incelemede otomatik ön kapı, yazar kasalar ve marketin giriş kısmında yaklaşık 30 bin liralık hasar meydana geldiği belirlendi.

Hiç yorum yok: