3 Mart 2012 Cumartesi

Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan; “Kırklareli”nin kalkınması için bir araya gelmemiz gerekiyor”

Ak Parti Milletvekili Şenol Gürşan
Faruk CEYLAN-Kırklareli MilletvekiliŞenol Gürşan, “Kırklareli'nin kalkınması, yatırımlardan yararlanması için “ Bir araya gelmemiz gerekiyor" dedi.
Kırklareli Polisevinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen MilletvekiliŞenol Gürşan, yaptığı konuşmada, Ak Parti hükümetinin ülke genelinde olduğu gibi Kırklareli'nde de bu güne kadar geçmiş iktidarların gerçekleştiremediği hizmetleri gerçekleştirdiğini söyledi.
Milletvekili Gürşan yaptığı açıklamada ; “Kırklareli, insanları bakımından Türkiye'nin en güzel yeridir. Bizim geniş bir demokrasi kültürümüz var. Kırklareli nin kalkınması, yatırımlardan yararlanması için bir araya gelmemiz gerekiyor. Bu sadece milletvekilleriyle, siyasetçilerle olmaz.Ak Parti 'nin Kırklareli ne bir hediyesi de doğalgazdır.Ak Parti iktidara gelene kadar maalesef kimse bunu başaramadı. Doğalgaz Seçim dönemlerinde her partinin seçim vaadiydi. Hepside “Bizi seçin, Kırklareli ne doğal gaz getirelim” diye yıllarca vaadler de bulundular. Ancak hiçbir parti vaadini yerine getirmedi. Seçilince vaadler unutuldu. Ak Parti iktidara geldikten sonra Kırklareli'ne doğalgaz geldi." Dedi.
İl Başkanı Emin Tunç”da Siyasilerin verdiği hizmet konusunda fakir kalan Kırklareli nin Ak Parti iktidarı ile güzel hizmetler aldığını ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini, Kırklareli”nin çehresinin değişeceğini söyledi.




Hiç yorum yok: