19 Mart 2012 Pazartesi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Atılgan, "Kadının siyasette ne kadar ayakta durabildiğini, dimdik olduğunu önümüzdeki süreçte göreceksiniz".


Faruk CEYLAN- -CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı  makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Çağlayan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırklareli Belediyesi olarak yapılan hizmetleri  CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Atılgan’a anlattı.

  Atılgan, Kavaklı Belde Belediye Başkanı İnci Tunç’u da makamında ziyaret etti. Atılgan, byaptığı konuşmada, kadın siyasetçinin Türkiye'de çok zor durumda olduğunu söyleyerek, Kadınların yerel yönetimlerde daha fazla olması gerektiğine dikkat çekti. Atılgan, halkın içinde olan ve halka daha yakın olan kişinin kadınlar olduğunu da sözlerine ekledi. Atılgan açıklamaların şöyle devam etti;


"Türk toplumu olarak ataerkil bir toplumuz. Kadının siyaset yapması, ekonomik yönden çok zor. Kadın ekonomik bağımsızlığını alırsa, siyasette rahat bir şekilde yer alabilir. Gençlik kolları da aynı şekildedir. Kadın kolları, gençlik kollarından bir adım daha önde. Kadın ekonomik bağımsızlığını almadığı sürece ataerkil bir toplumda da siyasi varlığını çok zor kabul ettirir. Kadının siyasette ne kadar ayakta durabildiğini, dimdik olduğunu önümüzdeki süreçte göreceksiniz. Biz bunu başaracağız." dedi.

Genel Başkan Atılgan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kavaklı Belediyesine hibe edilen 98 bin TL'lik çöp toplama kamyonu için kurban kesme törenine de  katıldı.



Hiç yorum yok: