18 Mart 2012 Pazar

Kırklarelispor zor kazandı Kırklarelispor 2 Adıyamanspor 1


Faruk Ceylan-Adem Önder-Geçtiğimiz hafta Çankırıspor’u deplsamanda 4-2 yenerek moral kazanan Kırklarelispor puan tablosunun dibine demir atan Adıyamanspor’u zorda olsa 2-1 yenerek düşme hattından uzaklaştı ve  büyük ölçüde kendini sağlama aldı.

 Kırklareli Valisi, Cumhuriyet Başsavcısı ve Belediye Başkanın da şeref tribününde yer aldığı maç Kırklarelispor’un yoğun baskısıyla başladı. Kırklarelispor sağ ve sol kanattan bindirmelerle gol ararken,  Adıyaman 7. dakikada hızlı çıktı, sağdan gelen topla Savaş buluştu ve bekletmeden vurdu. Ağlara giden topu Hasan Can mükemmel bir zamanlamayla çizgi üzerinden çıkardı ve Adıyaman’ı yüzde yüzlük bir gol pozisyondan etti.

Golden 1 dakika sonra  Recep Serkan’ın rakip defans arkasına gönderdiği topa Adıyaman kalecisi Ozan’la birlikte yükselen Serkan Turhan topa Ozan’dan önce dokunarak Kırklarelispor’u Adıyamanspor karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

21. dakikada Lokman sağdan ceza alanına girdi.  Adıyaman defansının durduramadığı Lokman kalecinin sağından  düzgün bir plase vuruşla  topu filelere göndererek Kırklarelispor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 26.dakikada Abuzer soldan sıfıra indiği gibi pasını Sedat’a verdi. Sedat karşı karşıya pozisyonda topu Kırklarelispor kalecisi Barış’ın kucağına gönderdi. İlk yarı Kırklarelispor’un 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarıda Adıyamanspor oyuna daha derli toplu başladı ve organize ataklarla oyunun kontrolünü eline aldı. Yakaladığı gol pozisyonlarında Kırklarelispor defansı ve kaleci Barış Adıyamanspor’a gol izni vermedi. 72. dakikada Mehmet’in cezaalanına kestiği topa Güney vurdu Kırklarelispor kalecisi Barış mükemmel bir refleksle topu çeldi. Barış’ın çeldiği top Samet’in önüne düştü. Samet bekletmeden vurdu bu vuruş az farkla dışarı gitti. 77. dakikada  Güney ceza alanı içinde çok sert vurdu, Kaleci Barış topu yumrukladı.  Barış’tan dönen topa bu defa Savaş vurdu, Barış topu köşeden tek yumrukla uzaklaştırdı. 80. dakikada Adıyaman adına  ceza alanı dışından verilen serbest vuruşu Sedat kullandı, oyuna 67. dakikada giren Osman mükemmel vurdu, kaleci Barış’ı geçen topu Yunus aynı mükemmellikle çizgiden çıkardı. Bu pozisyonun hemen ardından gelişen Adıyamanspor atağında Emrah’ın sert şutu kaleci Barış’ı geçti ve yan direkten döndü. 84. dakikada Güney ceza alanı dışından vurdu. Kalesinde devleşen  günün adamı Barış yine gole izin vermedi.

Atakların aralıksız sürdüren ve sürekli gol arayan konuk ekip Adıyaman  aradığı golü 86. dakikada  buldu. Güney sağdan Kırklarelispor ceza alanına girdi, arka direğe doğru ortaladı, oyuna 46. dakikada giren Fatih dokundu ve topu Kırklarelispor filelerine bıraktı. Golden sonra Adıyamanspor forveti ikinci gol için bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince Kırklarelispor zorda olsa  maçı 3 puanla bitirmesini bildi.

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya ** Fettah Yiğit *** Ali Balsatar ***

KIRKLARELİSPOR:
Barış *** Hasan Can ****Taner *** Recep Serkan ****(Dk. 68 Sercan **) Yunus **** Serkan Turhan **** Osman *** Murat Tiraki *** Lokman **** (Dk. 79 Yavuz *) Enis *** (Dk. 56 Hüseyin **) Serkan Sözmen ***

ADIYAMANSPOR
: Ozan **  Mehmet ** Samet ** Güney *** Cevher ** Savaş ** Abuzer *** (Dk. 72 Emrah ***) Serkan ** (Dk. 46 Fatih *** ) Levent ** Sedat ** Barış ** (Dk. 67 Osman**)

GOLLER: Dk 8 Serkan Turhan, Dk 21 Lokman (Kırklarelispor), Dk 87Fatih (Adıyamanspor)



Hiç yorum yok: