4 Mart 2012 Pazar

Ak Parti Kırklareli "Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı" yapıldı.


Faruk CEYLAN-Ak Parti Kırklareli "Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı Kırklareli Ticaret Borsası toplantı salonunda İl Başkanı Emin Tunç'un divan başkanlığında yapıldı.
Milletvekili Şenol Gürşan, İl Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Kırklareli”nin Ak Parti Belediyesi ile tanışma zamanın geldiğini söyleyerek, Siyasetin temelinin hizmet etmek olduğunu belirtti.
Kırklareli Milletvekili Gürşan konuşmasında, "Kırklareli”ne hizmet etmek istiyoruz.Halkımız güzel hizmetlere layık. Hak ettikleri ve bu güne kadar alamadıkları hizmeti kendilerine Ak Parti olarak sunacağız. Bunun için el ele vererek çalışmalıyız. Ülkenin nerelerden nereye geldiğini herkes görüyor. Allah Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin. Bizde teşkilatlar olarak Başbakanımızı örnek alarak durmadan dinlenmeden çalışıyoruz. Gerekiyorsa 24 saat çalışacağız. Bizim düsturumuz, Halka hizmet, hakka hizmettir. Her zaman milletten kopmayacağımızı söylüyoruz ve bunu gerçekleştirmek için çaba harcayacağız" dedi.

İl Başkanı Emin Tunç”da Kırklareli”nde gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını, himet için seferberlik ilan ettiklerini söyledi.
Konuşmaların ardından toplantı basına olarak devam etti.

Hiç yorum yok: