1 Mayıs 2011 Pazar

AKP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ SARIÇAM “ HAK ETTİĞİMİZ KADAR OY ALIP, YENİDEN İKTİDAR OLACAĞIZ.”

FARUK CEYLAN
HAYDAR MERİÇ
Yemekte bir konuşma yapan AKP Kırklareli  Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, “Milletimiz laflara değil, icraatlara bakıyor. 2011 seçimlerinde hak ettiğimiz kadar oy alarak yeniden iktidar olacağız” dedi.
AKP iktidarı ile sağlık, eğitim ve ekonomide yapılan icraatlarla  Türkiye’de ilkler yaşandığını da  belirten Sarıçam, konuşmasına şöyle devam etti;

”Yaklaşık 43 gün sonra yüce milletimiz hizmetleri kimin vereceğine karar verecek. Partimiz 2002 seçimlerinde iktidar olarak Ülkemiz de yapılmayan hizmetleri gerçekleştirmiştir.  Halkımızın memnuniyeti 2007 yılında da partimizi tek başına iktidara taşımıştır. Milletimiz laflara değil, icraatlara bakıyor, 2011 seçimlerinde hak ettiğimiz kadar oy alarak yeniden iktidar olacağız. “  dedi.
AKP  İl Başkanı Emin Tunç’da  birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere gideceklerini ve Kırklareli’nde de başarılı olacaklarını ifade etti.
AKP  1. sıra adayı Şenol Gürşan  Kırklareli’nin  güzel insanlarıyla  Kırklareli’ni fethedebileceklerine inandıklarını söyledi.

2. sıra milletvekili adayı Şaban Erden,  Kırklareli’nde beklenenin çok üzerinde ilgi ve destek aldıklarını, 3 milletvekili ile parlamentoya gideceklerine inandıklarını belirtti.
3. sıra Milletvekili adayı Volkan Göç’te sandıktan yeniden  halkın iktidarının çıkacağını kaydetti.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yapmış olduğunuz paylaşımlar ilgimizi çekiyor. firmamız Meme büyültme bloğunuzu yakından takip ediyor.