4 Mayıs 2011 Çarşamba

Nathalie Kırklareli'nde AKP için Roman vatandaşlardan oy isteyecek

Nathalie Cardone'de roman
AK Parti Kırklareli'nde dünya starıyla oy isteyecek. 'Hasta Siempre' şarkısıyla ünlenen Fransız şarkıcı Nathalie Cardone, AK Parti için Kırklareli’nde  Romanlardan destek isteyecek. Bu Projenin mimarı  AK Parti Kırklareli 1'inci sıra milletvekili adayı Şenol Gürşan.
 Gürşan, 'Kültürlerarası El Projesi' kapsamında ünlü şarkıcı Nathalie’nin  Türkiye danışmanlığını yapıyor.
İNTERNETTEN DUYURDU
Kendisi de Roman olan  Nathalie Cardone, Kırklareli’nde Roman vatandaşları kapı kapı dolaşarak Şenol Gürşan için oy toplamaya çalışacak. 'Ben de bir Romanım' diyen Cardone, internet sitesinden Türkiye'ye geleceğini duyurdu. Cardone açılamasında, 'İnsana, sanat ve sanatçılara sevgi ve saygı duyan değerli danışmanım avukat Şenol Gürşan'ın adaylığını tebrik ediyorum. O'nun şahsında çok sevdiğim Türkiye insanına Fransa'dan en iyi dileklerimi sunarım' dedi. Cardone, Fransa'da 16. yüzyılda yaşanan Roman katliamının ardından oluşan baskılara karşı çeşitli sivil toplum kuruluşları çatısı altında mücadele veriyor.
AKP MİLLETVEKİLİ ADYI ŞENOL GÜRŞAN

AKP  Milletvekili adayı Şenol Gürşan,  Kırklareli'ni marka şehir yapma sözü vererek:
“ Bölgenin insanıyım. Roman vatandaşlarımızla iç içeyim. Roman vatandaşlarımızın birincil talebi okuyup iş sahibi olabilmek ve sistemden hak ettikleri payı alabilmek. Milletvekili olduğumda bunun için çalışacağım “ dedi.


Hiç yorum yok: