30 Nisan 2011 Cumartesi

KIRKLARELİSPOR 90. DAKİKADAKİ PENALTIYLA YIKILDI. ALTINORDU 2 KIRKLARELİSPOR 1

·         14. Dakikada öne geçen Kırklarelispor 80. dakikada karambolden ve 90. dakikada penaltıdan yediği gollerle yine büyük bir avantaj kaybetti.

FARUK CEYLAN

Geçtiğimiz hafta Afyon’a kaybeden Kırklarelispor  Altınordu deplasmanına büyük umutlarla gitti. Maça mutlak kazanma parolasıyla başlayan Kırklarelispor  maçın başlamasıyla  rakibini kendi ceza alanına hapsetti. Kırklarelispor’un baskılı oyunu 14. dakikada sonuç verdi. Kaleci Fatih’le karşı karşıya kalan Osman ayağının içiyle topu ağlara göndererek Kırklarelispor’u 1-0  öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ikinci gol için yüklenen Kırklarelispor  yakaladığı net pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı Osman’ın attığı golle 1-0 sona erdi.
İkinci yarıda da hücum eden, pres yapan pozisyon bulan taraf Kırklarelispor’du. Osman, Göksel ve Hasan Bal’lla yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Kırklarelispor 80. dakikada karambolden bir gol yedi. Bu goldern sonra da pozisyon bulan Kırklarelispor şansına yenik düşerek pozisyonları gole çeviremedi.  90. dakikada galibiyet golü için ceza alanına gelen Altınordu forveti adeta penaltıyı aradı. Hakem Zafer Demir ikili mücadelede kendini yere atan Altınordu’lu futbolcunun blöfünü yedi ve beyaz noktayı gösterdi. Altınordu penaltıdan bulduğu bu golle skoru 2-1 yaptı. Bu dakikada futbolcularda taraftar da yıkıldı. Ancak Oyak Reno’nun Afyon’u 3-1 yenmesiyle sevinen Kırklarelispor Şampiyonluk şansını önümüzdeki iki haftaya taşıdı. Afyon galip gelseydi Kırklarelispr’un şampiyonluk umutları büyük ölçüde azalacaktı.
Kırklarelispor’un Şampiyonluk ipini göğüslemesi için artık işi, şansa bırakmaması, sahasında Beykoz’u, deplasmanda da Orhangazi’yi yenmesi şart oldu.

Hiç yorum yok: