1 Mayıs 2011 Pazar

MHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN BABAESKİ ZİYARETİ

ADEM ÖNDER
MHP Kırklareli milletvekili adayları dün Babaeski turuna çıktı. Babaeski'de Belediye Başkanı Abdullah Hacı ile görüşen MHP Kırklareli 1. Sıra milletvekili Adayı Cemal Özbilen Başkan Hacı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Abdullah Hacı kendilerine gerçekleşen bu ziyaretten dolayı Cemal Özbilen'e teşekkür ederek başarılar diledi. 
MHP Kırklareli milletvekili adayları, MHP Babaeski İlçe Başkanı ve partililer, Başkan Hacı'yı ziyaretlerinin ardından Belediye Binasının altında bulunan iş hanı ile civardaki esnafı gezdiler, vatandaşlarla konuştulular. MHP Milletvekili Adayı Cemal Özbilen buradaki ziyaretinin ardından ise Babaeski şehir merkezindeki esnaf ile buluştu. 
Kayınpederi'nin kaybeden MHP Kırklareli 2. Sıra Milletvekili Armağan Ayyıldız Özbilen'e Babaeski şehir merkezinde eşlik etmeye başladı. MHP Kırklareli 1. Ve 2. Sıra Milletvekili Adayları Özbilen ve Ayyıldız halk tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle 17-18-19-20-21 Dönem Kırklareli Milletvekili olan Cemal Özbilen Milletvekilliği döneminde tanıdığı hemşerileri ile özlem giderdi. Kendisini de tanıyan vatandaşlar Özbilen'e her zaman destekçiniziz dediler.
Babaeski şehir turu sırasında vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Özbilen ve Ayyıldız Babaeski ilçesinde bulunan tüm dükkânları tek tek dolaştı. Gezdiği dükkânlarda esnaflarla selamlaşan Milletvekili adayları esnafında da yoğun ilgisini gördü. 
Babaeski'de bulunan çoğu dükkanı gezen MHP Kırklareli Milletvekili adayları daha sonra ise ilçeden ayrıldılar. 

Hiç yorum yok: