6 Mayıs 2011 Cuma

Tribün
Çıkın, hem formanız için, hem de kendiniz için
iki 90 dakika oynayın.
Faruk Ceylan
Kırklarelispor’un ard arda kaybettiği maçlarla taraftarını üzmesine ve şampiyonluğu riskli bir hale getirmesine rağmen, taraftar hala takımlarına gönülden destek olmaya devam ediyor ve ayağa gelen şampiyonluk fırsatını tepmesini istemiyor.  Kalan iki maç için ise rakiplerimizin kimlerle oynayacağını ve maç kaybetme şanslarının ne olacağını harıl harıl tartışıyorlar. Önceki gün böyle bir tartışmanın ortasına düştüm ve kendilerine “ Rakiplerimizin ne yapacağının hesabını yapmayın, Takımımızı destekleyerek nasıl motive ederiz onun hesabını yapın “ dedim.  Takıma çok güvendiğimi, bu iki maçı da kazanarak şampiyon olacağımızı söyledim. Hepsinin de yüzünde güller açtı. Pek mutlu oldular.  Evet ben bu takıma da, Bilgin Erdem’e de güveniyorum. İki rakibimizi de yeneceğimize gönülden inanıyorum.  Rakiplerini hacamet edip buraya kadar gelen bu takım değil mi? Yani bu zaferleri başkaları kazandı da şimdi bu arkadaşlara mı teslim etti. Bizim takımımızın bu ligde herkesi yenecek gücü ve kabiliyeti var.  Kaybedilen maçlarda  da rakiplere değil strese yenik düştüğünüzü biliyorum. Şimdi yapılacak iş çok kolay,  ligin yeni başladığına kendinizi inandıracaksınız. Maçı kaybedersek ne olur demeyecek, biz bunları yeneceğiz ve şampiyon olacağız diyeceksiniz.  Bu mantıkla,  arkanıza aldığınız binlerce insanın duaları ve desteği ile şampiyonluğa ulaşacaksınız. Bu kadar emek verdikten sonra durmak yok.  Pes etmek yok.  Kimin play-of oynayacağı, kimin kümede kalacağı sizi ilgilendirmez. Sadece Şampiyon olmak sizi ilgilendirir.
Şampiyonluk  bu forma için ter akıtan  futbolcu kardeşlerimizin de değerini arttıracaktır. Herkes Şampiyon olan takımın oyuncularını almak ister, şampiyon olmayan değil.  Çıkın, hem formanız için, hem de kendiniz için iki 90 dakika oynayın. Bu sizlerin istikbali içinde çok önemli.  Bu sizin işiniz futboldan hayatınızı kazanacaksınız en iyisi olmak zorundasınız.  Zaten öylesiniz ama bunu  size talip olacak takımlara ispat etmenin yolu da Şampiyon takımın oyuncusu olmaktan geçer. 
Kırklarelispor’un aslanları, buraya kadar dişinizle, tırnağınızla geldiniz. Sizden çok daha iyi imkanları olan takımları ezdiniz. Bunu sizde bizde gördük. Size şampiyonluk yakışır.  Şairin dediği gibi: 
“ Ey Türk titre ve kendine dön…”  Sizde titreyin, silkinin, kendinize dönün  ve Beykoz’u  Atatürk stadında yenin.
Dualarım sizinle…

Hiç yorum yok: