15 Mayıs 2011 Pazar

YEŞİL BEYAZ ŞAMPİYOOOOOOON KIRKLAR...EVET KIRKLARELİSPOR ARTIK 2. LİGDE

·        Göğsünde Kırk Şehitler abidesini taşıyan evlatlar.
ŞAMPİYONLUK SİZE YAKIŞTI. Yüreğinize, ayağınıza sağlık

FARUK CEYLAN / ADEM ÖNDER / ALPER CEYLAN

Süper amatörde şampiyon olarak 3.lige çıkan Kırklarelispor 3. ligde de bir sezon misafir oldu ve şampiyon olarak 2.lige yükseldi.


ŞAMPİYON KIRKLAR
  Kırklarelispor tüm maddi imkansızlıklara, hakemklerin rakiplerimizi kayırmasına rağmen  ve rakiplerimizin  şampiyonluk için milyonlar döktüğü 3.lig 2. gurupta son maçında Orhangazispor’u 1-0 yendi ve şampiyonluğu kucakladı.
Kırklarelispor Afyonspor’un bir puan önünde ve seyircisinden yoksun bir şekilde Orhangazi deplasmanına gitti. Kırklarelispor bu maçı mutlaka  kazanma bilinci ile sahaya çıktı. Çünkü rakibi yener, Kırklarelispor yenilirse, avucunun içine gelen şampiyonluk uçup gidecekti.
Onun için Şampiyonluğun mimarı Bilgin Erdem planlarını galibiyet üzerine yaptı. Orhangazi’de play-ofa’a kalmak için sahadan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyordu. Galibiyete bu kadar ihtiyacı olan iki takım Bursa’da karşı karşıya geldi. Oyunun ilk 40 dakikası iki takımda kontollü bir futbol ortaya koydu. Yapılacak olan bir hata her şeyin sonu olacaktı. Tarafların karşılıklı atakları 43. dakikaya kadar sonuç getirmedi. 43. dakikada yapılan bir ortada Yavuz sahneye çıktı. Kafayı vurdu ve topu Orhangazi ağlarına gönderdi. Yavuz’un bu golü Kırklarelispor’u 1-0 öne geçirirken şampiyonluğunda ilk habercisi oldu.
İlk yarı Kırklarelispor’un galibiyeti ile sona erdi.
İkinci yarıda Kırklarelispor tedbiri elden bırakmadı. Kontra ataklarla gol aradı. Yeşil beyazlı ekip Yavuz ve Hasan Bal’la akıl almaz goller kaçırırken kalesinde de tehlikeli ataklar yemeye başladı. Play-of’a kalmak için mücadele eden Orhangazi özellikle 75. dakikadan sonra Kırklarelispor kalesinde çok etkili oldu. 78. dakikada kaleciyi geçen Orhangazi  şutu direkten döndü. 80. dakikada karşı karşıya pozisyonda Orhangazi forveti topu dışarı gönderdi.  82. dakikada Afyon’un mağlup olduğu anonsu yapıldı. Orhangazi’liler yani artık yenilsenizde şampiyonsunuz diyor ve Kırklarelispor’un maça asılmamasını istiyorlardı. Bu dakikadan sonra da dört net gol pozisyonu yakalayan Orhangazi’ye Kırklarelispor defansı ve kalecisi izin vermedi, oyunu son dakikaya kadar bırakmadı.



Şampiyonluktan birkaç hafta önce Bilgin hocamla görüştük.
Şampiyon olacakmıyız hocam diye sorduğum soruya Şampiyonluğun baş mimarı
Yapma abi şüphenmi var. Rahat ol Allah'ın izniyle Şampiyonuz demişti.
O zaman bu görüşme ikimizide güldürmüştü ama ben bu gün göz yaşlarıma hakim olamadım.
Bize özlemle beklediğimiz bu  mutluluğu yaşatan herkesi kutluyorum
Kırklarelispor Orhangazi’yi 1-0 yenerken hem şampiyon oldu, hemde rakibini play_of’tan etti.
Kırklarelispor’un yakın takipçisi Afyon Karahisar ise Altınordu’ya 4-1 yenilmekten kurtulamadı. 58 puanda olan Altınordu Afyon’u yenerek puanını 61’e yükseltti ve 4. sıraya yükselerek play-of’a kalmayı başardı.
Ligin başından sonuna kadar zirveden kopmadan yarışını sürdüren Kırklarelispor  anasının ak sütü gibi helal olan,  hakkettiği  şampiyonluğa ulaştı.
YEŞİL BEYAZ ŞAMPİYON KIRKLAR, EN BÜYÜK KIRKLAR

HAKEMLER: Deniz Çoban*****   Yasin Duran****    Çağlar Mehmet Uludağ****

ORHANGAZİSPOR  :  Onur**    Mustafa*   Niyazi*   Semih*  Mesut**  İrfan***   
Aytaç **  Erman**   Göksel*   Barış***   Serhan* 

KIRKLARELİSPOR  :   Hayrettin *****  Osman*****   Serkan *****   Hasan Can *****  Taner*****   Emrah*****   Hakan Güvençer *****    Hüseyin*****   Yavuz *****  
Hasan Bal *****   Göksel *****

GOL: Yavuz Dk.43

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kırklaleri spor oyuncularını kutluyorum herkesi tebrik ediyorum