17 Mayıs 2011 Salı

Eski Kız Arkadaşını Ölümle Tehdit Edince Gözaltına Alındı

ADEM ÖNDER

Kırklareli'nde, eski sevgilisi olduğu ileri sürülen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki B. A. 'yı ölümle tehdit ettiği iddia edilen 23 yaşındaki F. Ü. , polis tarafından gözaltına alındı.
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde okuyan 21 yaşındaki Büşra Ceylan'ın, geçen hafta karşılıksız aşk nedeniyle Hasan Akbulut tarafından sokak ortasında öldürülmesinin ardından, dün de başka bir çılgın aşık paniği yaşandı. İşsiz olduğu öğrenilen ve İstanbul'da yaşayan F. Ü. , İstanbul'da oturan ve Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi B. A. ile kısa süre arkadaşlık yaşadı. Ancak iddiaya göre B. A. , görüşmek istemediğini belirttiği F. Ü. 'den ayrıldı. Dün otobüs ile Kırklareli'ne gelen F. Ü. , B. A. 'yı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüslere binmek için sürekli kullandığı otogar durağında beklemeye başladı. Bir süre sonra B. A. , minibüse binmek için yanındaki kız arkadaşları ile birlikte durağa geldi.
Bu sırada B. A. 'nın karşısına çıkan F. Ü. "Benimle barışmazsan, aramızda geçenleri annene söylerim" dedi. İkili arasında tartışma başlayınca F. Ü. eski kız arkaşı B. A. 'ya "Eğer benimle barışmazsan, seni ve aileni öldürürüm" diye tehdit etti. Bu sırada otogarda devriye gezen sivil polisler tartışmayı gördü ve hemen duruma müdahale etti. B. A. 'nın şikayeti üzerine F. Ü. gözaltına alındı. B. A. , şüphelinin kendisini ve ailesini ölümle tehdit ettiğini söyledi ve verdiği ifadenin ardından İstanbul'a gitti. Tartışmaya tanıklık eden B. A. 'nın iki kız arkadaşı da F. Ü. 'nün tehtidini duyduklarını polise verdikleri ifadelerinde söyledi. F. Ü. ise iddiaları kabul etmedi. Soruşturma devam ediyor.

Hiç yorum yok: