1 Mayıs 2011 Pazar

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN KERMES AÇILIŞI

FARUK CEYLAN
HAYDAR MERİÇ
ADEM ÖNDER
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları tarafından ihtiyacı olan vatandaşlara destek için düzenlenen kermesin açılışını MHP milletvekili adayları Özbilen,Terzi  VE Kadın Kolları Başkanı Tutar  yaptı. 
MHP Kırklareli İl Kadın Kolları’nın Belediye Binası karşısında bulunan bir dükkanda gerçekleştirdiği kermesin açılışı yapıldı. Açılışa MHP birinci sıra milletvekili adayı Cemal Özbilen ile üçüncü sıra milletvekili adayı Cemal Terzi’nin yanı sıra, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner, partililer ve vatandaşlar katıldı.  Geliri kimsesiz çocuklara, Huzur Evi ve ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere düzenlenen kermesin açılışını da MHP Milletvekili adayları Cemal Özbilen, Cemal Terzi ve MHP İl Başkanı Nedime Tutar  birlikte yaptı.

 Açılışta kısa bir konuşma yapan Özbilen, İl Kadın Kolları’nın hayırlı bir iş gerçekleştirdiğini belirterek, vatandaşların kermese ilgi göstermesini istedi. Kurulan kermeste bayanlar ellerinden gelen hizmeti vererek lokma ve gözleme satışı yaptılar. Bir yandan da bay bayan giyim eşyalarını tezgâhlarda satışa sunarak yapmak istedikleri bağışları güçlenmesini sağladılar. Bu arada açılış nedeniyle gelen misafir ve müşterilere ücretsiz lokma ve açma ikram edildi. Açılışa MHP Milletvekili Adayı Cemal Özbilen’in katılması vatandaşın da ilgisini çekince kermese katılım yoğun oldu. 
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar kermes açılışı ile ilgili şu açıklamayı yaptı; 

“Bu kermesi kimsesiz çocuklarımıza, Huzurevi ve gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım edebilmek için düzenliyoruz. Bizler vatandaşlarımıza yardım edebilmek için var gücümüz ile çalışacağız. Birlik beraberlik içerisinde 12 Haziran Genel Seçimleri öncesi Kırklareli’nde MHP’den en az iki Milletvekili çıkaracağız.

Buna biz canı gönülden inanıyoruz. Bütün Kırklareli vatandaşlarımız ile güzel bir Kırklareli için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”  

Hiç yorum yok: