3 Mayıs 2011 Salı

İSTANBUL 3. BÖLGE ADAYI YILDIRIM: “HAS PARTİ HALKIN SESİ OLACAK “

FARUK CEYLAN
ADEM ÖNDER
Kırklareli’nin tanınmış siyasetçi ve iş adamlarından Hikmet Yıldırım 12 Haziran tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden HAS Parti Milletvekili Adayı. 
Kırklareli doğumlu olan Hikmet Yıldırım, sağ çizgideki dik duruşuyla Kırklareli'nde örnek gösterilecek siyasetçilerden bir tanesi.

24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için kolları sıvayan Yıldırım seçim çalışmalarının startını verdi. İstanbul 3. Bölgede HAS Partili diğer Milletvekilleri ile seçim çalışmalarına başlayan Yıldırım Türkiye'nin HAS Parti'ye ihtiyacı olduğunu belirtti. 
1969 Kırklareli Merkez doğumlu olan Yıldırım evli ve iki erkek çocuk babasıdır. Açık Öğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü ve Bulgaristan Varna Free Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimleri öğrenimine de devam ediyor. Kırklareli'nde inşaat işleri ile uğraşan Yıldırım 1987 yılında Refah Partisi üyeliği ile başlayan siyaset hayatına sırası ile Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2002'de yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Saadet Partisi'nden Kırklareli Milletvekili Adayı olan Yıldırım 2009 yılından yapılan Saadet Partisi Olağan Kongresinde Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Parti'den ayrılmasıyla birlikte yine Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Genel Başkanlığı'nda kurulan Halkın Sesi Partisi'ne geçen Yıldırım HAS Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Üyesi ve GİK üyesidir.
 İstanbul 3. bölge Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Güngören, Küçükçekmece, Silivri ve Zeytinburnu İlçelerinden oluşuyor. Bu ilçelerde çalışmalarını seçim süresi sonuna kadar aralıksız olarak devam ettirecek olan Yıldırım, seçimleri en iyi sonuçla bitireceklerini söyledi. 
İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hikmet Yıldırım ayrıca HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a olan yakınlığıyla biliniyor. 

Hiç yorum yok: