10 Mayıs 2011 Salı

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Lüleburgaz’da aynı gün aynı meydanda miting yapacak


   11.05.2011 Çarşamba günü (Yarın)Lüleburgaz AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2,5 saat arayla aynı yerde miting yapacak.
İktidar ve Ana Muhalefet partisinin aynı gün yapacağı mitinglerde meydanı hangi partinin daha çok dolduracağı merak konusu oldu. 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel başkanlarının yaptığı mitingler sürerken,  29 Nisan günü Trakya turuna çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı gün Edirne,Tekirdağ'da miting yapmış, Çorlu'da ise çeşitli açılışlara katılarak, vatandaşlara seslenmişti. Başbakan Erdoğan ise Trakya'daki mitinglerine  Pazar  günü başlayacak ve ilk olarak saat 12.00'de Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde vatandaşlara seslenecek.  Daha sonra  saat 15.30'da Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ndeki Kongre Meydanı'nda, saat 17.30'da da halka hitap edecek. Aynı gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da miting için Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne gelecek ve Başbakan Erdoğan'ın mitinginin 2,5 saat sonrasında aynı yerde düzenlenecek mitingde halka seslenecek.
KİM DAHA ÇOK DOLDURACAK ?
29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediyesini CHP kazanmıştı. Lüleburgaz'da aynı gün farklı saatlerde iki liderin mitinginde alanı kimin daha çok dolduracağı merak konusu oldu. Kırklareli CHP Milletvekili Turgut Dibek Sayın başbakan 15.30'da miting yapacakmış biz de 18.30'da miting yapacağız. Mitingi izleyen vatandaş değerlendirsin, biz   “Hodri Meydan” diyoruz."
"AYNI GÜN MİTİNG BEKLEMİYORDUK"
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Emin Tunç ise, aynı gün yapılacak mitinglerde bütün vatandaşların, iki lideri de belirli saatlerde dinleyeceklerini kaydederek, "Verecekleri mesaj, sanırım kanaatleri  daha da netleştirecek. Hayırlı olur inşallah “ dedi.


FARUK CEYLAN
ADEM ÖNDER

Hiç yorum yok: