25 Eylül 2011 Pazar

MUTLU KAFE'de memengiç kahvesi çılgınlığı

Mutlu Kafe müşterileri her derde deva menengiç kahvesini içmek üzere kafeye akın ediyor. Kırklareli'nde pek bilinmeyen doğal  Menengiç kahvesi hem sağlık açısından faydaları, hemde nefasetiyle tüm kafe müşterilerini memengiç tiryakisi yaptı.
Mutlu kafe işletmecisi,menengiç kahvesinin kalp dostu olduğunu belirterek " Müşterilerimiz Menengiç kahvesini çok sevdi.  Gerçekten özel bir lezzet. Birde sağlık açısından faydalarını öğrenince talep te bu oranda arttı. Müşterilerimize hem farklı bir lezzet sunmanın, hemde faydalı bir ürüne yönlendirmenin mutluluğu içindeyiz" dedi.

MENENGİÇ KAHVESİ NEDİR?

Menengiç kahvesi menengiç bitkisinin meyvesinden üretiliyor. Menengiç bitkisi bildiğimiz Antep fıstığının doğada Dağların yüksek kesimlerinde doğal olarak kendiliğinden yetişen bir cinsi. Zaten tüketilirken Antep fıstığı lezzeti de hissediliyor. Kafein içermiyor. Güçlü antioksidan etkisiyle kalp damar sertliğini önlüyor ve hücre yenilenmesine yardımcı oluyor. Karminatif (mide gazını giderici) etkisi de bulunuyor. En önemlisi hiçbir kimyasal işlem içermeden üretiliyor. Menegiç’in kalp ve damar hastalıklarının tedavisine katkı sağladığı gibi, kalp ve damar hastalıkları riskinin oluşmasını önleyici özelliği de bulunuyor.

Mutlu kafede bulacağınız Menengiç kahvesinin sütlü, çikolata soslu lezzeti bizcede denemeye değer.   Okuyucularımıza hem sağlık, hem bu güzel damak lezzetinin keyfi için menengiç içimini öneriyoruz.

Hiç yorum yok: