15 Eylül 2011 Perşembe

Kırklarelispordan Fethiye mesaisi

·        Kırklarelispor Fethiyespor deplamı öncsi Keşanpor’la bir hazırlık maçı yaptı.

Haber: Faruk Ceylan
Fotoğraflar:  İrfan Özeklioğlu-Adem Önder

Geçen hafta sahasında 1461 Trabzonspor’u yenerek lige 3 puanla başlayan Kırklarelispor, Pazar günü deplasmanda puan mücadelesi yapacağı Fethiyespor maçı öncesi Bal ligi takımlarından Keşanspor’la bir hazırlık maçı yaptı. Kırklarelispor’un  çift kale idman şeklinde çıktığı maçta Bilgin Erdem ağırlıklı olarak geçen hafta kadroda yer almayan  futbolcularını  sahaya sürdü. Hazırlık maçını 2-1 kazanan Kırklarelispor ‘un hedefi Fethiye’den de puanla dönmek.
Maç sonrası Antrenör Bilgin Erdem’le görüştük. Erdem gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “ Ligin ilk maçları tüm takımlar için zordur. Bizde geçen hafta zor bir maçla sahadan  3 puan alarak ayrıldık ve lige iyi bir başlangıç yaptık. Saha içinde bazı eksiklerimiz oldu. Ancak ileriki haftalarda daha iyi olacağız. 2.ligde yeni olmamızın vermiş olduğu bir tedirginlikte var. Futbolcularım yapmak istediklerini sahaya yansıttığı vakit hem seyir zevki açısından daha iyi bir takım olacağız, hem de seyircimize daha bol gol atan bir takım izleteceğiz. Fethiyespor  deplasmanından puansız dönmek istemiyoruz. Amacımız bu maçı da kazanmak. “ dedi.
Kırklarelispor’un 2.ligde durumunun ne olacağı şeklinde sorduğumuz soruya da Erdem
“ Kırklarelispor  2.ligde kalıcı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen yıl bir çok kişi bu takım küme düşer dedi ama bu takım şampiyon oldu. Erzurum’un hocasının beyanatını izledim. Üç maçta sıfır puan alan Erzurum için, benim takımım şampiyon olacak diyor. Demek ki takımına güveniyor.  Bende takımıma güveniyorum. Takımım ligde en iyi derece için mücadele edecektir. Mücadelemizde muhteşem seyircimizin desteği çok önemli, geçen hafta tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine sizin aracılığınızla   teşekkür ediyorum. İnşallah Pazar günü Kırklareli’ne iyi bir sonuçla döneceğiz.” Dedi.


Hiç yorum yok: