7 Eylül 2011 Çarşamba

GÜNDEM

YENİ SABAH GAZETESİ KIRKLARELİ’NDE BEĞENİLDİ.


Faruk Ceylan
Milli takımımız  Kazakistan sınavını Arda Turan’ın 96. dakikadaki golü ile geçerek herkesi sevince boğdu. Sevinçten çıldırdığımız takım Kazakistan, hem de maliyeti bizim bir futbolcumuzun fiyatı bile etmeyen Kazakistan. Bu takım oyuncuları bizim amatör takımlarda  oynayan futbolcular kadar para kazanıyor. Ardından  Avusturya maçı. Bu maçta da zevksiz, heyecansız ve amaçsız bir futbol ortaya koyan Milli ekibimiz beraberliğe razı oynadığı oyunla istediğini elde etti. Kazakistan maçında kahraman ilan edilen Arda’nın atamadığı penaltıyla da ayağa gelen fırsat tepildi.
Doğrusunu isterseniz ben Milli takımımızın zorda olsa kazanmasından yanayım. “Yarım sıfır olsun bizim olsun” mantığı hepimizde var ama böyle son dakikalarla, rahat yeneceğin takımlara karşı beraberliği başarı sayma hali ile nereye kadar gideriz Allah bilir. Dileriz, son dakikalarda da olsa, şansla da olsa Milli takımız başarıyı yakalasın.
Evet bu sonuçlardan sonra Cumhurbaşkanı mutlu, Teknik kadro mutlu, eh basın olarak  bizde mutluyuz. Mutluluklar Türkiye…

YENİ SABAH GAZETESİ KIRKLARELİ’NDE BEĞENİLDİ.

Ülke genelinde büyük beğeni ile okunan Yeni Sabah gazetemiz kısa bir süre önce Trakya’ya  girdi.  Uzun yıllardır dostluğumuz devam eden,  gazetemiz Yeni Sabah  İmtiyaz sahibi Kemal Yalçın’ın   Trakya Bölge Müdürlüğü görevi için yapmış olduğu teklifi düşünmeden kabul ettim.  Gazetecilikte büyük bir birikim sahibi, dürüst ve tarafsız yayın ilkesine bağlı Yalçın’la çalışmanın benim içinde keyifli olacağına inanıyorum. Türkiye geneli olduğu gibi bundan böyle Trakya’da Yeni Sabah okumanın ayrıcalığı ile tanışacak. 
Kırklareli, Edirne,Tekirdağ, İlçe ve beldelerine kadar ekibimizle giderek halkımızın tüm sorunlarını birebir tespit edeceğiz, onların gözü kulağı olacağız ve sütunlarımızda bunları paylaşarak çözümleri için uğraş vereceğiz. 
Önceki gün Gazetemiz muhabiri İrfan Özeklioğlu ile birlikte Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve  Başkan Yardımcısı Ünal Başkur’u  ziyaret ettik. Başkan ve Başkan yardımcısı Gazetemiz Yeni Sabah’ı çok beğendiler,  Kırklareli Belediyesinin Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğüne,  Belediye ile ilgili haberlerin bizlere ulaşması için talimat verdiler ve Yeni Sabah ekibi olarak bizlere destek vereceklerini ifade ettiler.
Kamu Kurumları ve Esnafımızda gazetemizi inceleyerek beğenilerini sundular. Gazeteyi nasıl temin edeceklerini sordular.  Okuyucularımız Yeni sabah Gazetesini şimdilik Vilayet binası karşısında bulunan Doğuş Kitap evinden temin edecekler. İsteyen okuyucularımız abone olarak gazetemizi aynı adresten ücretsiz alarak okuyacaklar ve Kırklareli’ni, Trakya’yı günlük yayım yapan Ulusal gazeteleri Yeni Sabah’la izleyecekler.
Gazetemize gösterilen ilgiyi  Yeni Sabah ekibi adına herkese teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Hoşçakalınız

Hiç yorum yok: