15 Eylül 2011 Perşembe

Keşanspor Kulüp Başkanı Mustafa Çelik “ Geçen yıl şampiyonluğu burun farkıyla kaçırdık. Bu yıl hedefimiz 3.lig”


Haber: Faruk Ceylan-Adem Önder
Fotoğraflar: İrfan Özeklioğlu

Keşanspor Kulüp Başkanı  Mustafa Çelik’le Kırklarelispor Keşanspor hazırlık maçında görüştük.  Yeni sezonda hedeflerini sorduk. Başkan Çelik Geçen yıl şampiyonluğu burun farkıyla kaçırdıklarını belirterek, bu yıl takımı yeni transferlerle güçlendirdiklerini ve hedeflerinin 3. lige yükselmek olduğunu söyledi. Başkan çelik en büyük maddi desteği Belediye Başkanı Mehmet Özcn’dan gördüklerini belirterek  “ Başkanımız Keşaspor’un en büyük destekçisidir.  Ondan başkada destekçimiz yok diyebilirim. Keşan’lıların kendi takımı Keşanspor’a sahip çıkmaları gerekiyor. Keşan’ımızın tek temsilcisi Keşanspor’dur. Keşanspor’un sahibi Keşan’lılardır. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Herkes karınca kaderince, gücü nispetinde takımımıza sahip çıkarsa bu takım profesyonel ligde Keşan’ı temsil eder. Yük hep belirli yöneticilerin üzerine kalıyor. Keşan halkının ve taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Bu iş gönül işidir. Keşan’lılar olarak bir gönül seferberliği başlatmanın zamanıdır bence. “ dedi.
Başkan Çelik Futbolcu olarak Keşanspor’da da oynayan Hakan Güvençer’i kendisinin de Keşan’ında unutmadığını söyleyerek, “ Bizde oynadığı dönemde takımımıza çok katkısı olmuştu. Kırklarelispor’un şampiyonluklarında da büyük pay sahibi olduğunu biliyorum. Kırklarelispor böyle bir futbolcuya sahip olduğu için çok şanslı. “ dedi.       
Başkan Çelik hazırlık maçında izlediği Kırklarelispor’u da beğendiğini söyleyerek;
 “ Kırklarelispor’u beğendim. İyi bir takım kurmuşlar, bu takım bence  2.ligde zirve mücadelesi yapabilecek bir takım. Rakiplerinizi bilmiyorum ama dilerim Kırklarelispor şampiyon olarak Bank Asya ligine çıkar. Bizde bazı eksiklerimize rağmen Kırklarelispor karşısında iyi mücadele verdik. Yeni sezon için tam hazır olmasak ta,  yeni transferlerimizin takımı uyumu sevindiriciydi. Eksiklerimizi gördük ve bunları giderip inşallah Bal liginde şampiyon olarak 3.lige çıkacağız”  Dedi.               

Hiç yorum yok: