9 Eylül 2011 Cuma

Ergin Spor Tekvando Kulübünde Kuşak heyecanı

Kurulduğu günden itibaren katıldığı müsabakalarda ilimiz en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar alan Ergin Spor Kulübünde bu sıralar Kuşak heyecanı yaşanıyor.
Kulübün Taekwondocuları kendilerini hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak olan Kuşak Sınavı için vargüçleri ile çalışarak en güzel hareketleri yapıp bir üst kuşağa geçmek için çalışıyorlar.
Kulüp Antrenörü Savaş Ergin bu Kuşak Sınavının sporcuların hem bugüne kadar öğrendiklerini göstermeleri hem de hedeflerine bir adım daha yaklaşmaları açısından çok önemli olduğunu belirterek; Ergin Taekwondo Spor Kulübü olarak gerek yöneticilerimiz ve gerekse antrenörler olarak sporcularımız ile yakından ilgilenerek onların Taekwondo Sporunu en iyi şekilde öğrenerek ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmeleri için çalışıyoruz. 11 Eylül 2011 Pazar günü 18.00-20.00 saatleri arasında Kapalı Antrenma SalonuNda gerçekleştireceğimiz Kuşak Sınavı da sporcularımızın hedeflerine bir adım daha yaklaşmaları açısından çok önemlidir. Burada başarılı olan sporcularımız bir üst kuşağa geçerek yapılacak olan müsabakalarda ilimizi temsil etme hakkına kavuşacaklar. Yapılacak olan Kuşak Sınavına katılacak yaklaşık 50 sporcumuza şimdiden başarılar dilerim dedi.

Hiç yorum yok: