6 Eylül 2011 Salı

KIRKLARELİ HABERCİ’DEN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA DESTEK

Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanlığının “ Tek tek kapak topluyorum sizi hayata bağlıyorum”  kampanyasına Kırklareli’nin en çok okunan haber sitesi  Kırklareli Haberci’den destek geldi.
TSD’nin başlattığı kampanya ile Ülke genelinde ve Kırklareli’nde bir çok engelliye tekerlekli sandalye sağlanmış, bu kampanya ya Vatandaşlarımızın da büyük desteği olmuştu.
Kırklareli Haberci ekibi de bu kampanya ya tek tek topladıkları mavi kapaklarla destek verdiler. 
Kırklareli Haberci ekibinden  Genel Yayın yönetmeni, Trakya Haberleri.com Genel Yayın Yönetmeni, Yeni Sabah Gazetesi Trakya Bölge Müdürü ve Önadım Gazetesi yazarlarından Faruk Ceylan, Kırklareli Haberci Haber Koordinatörü İrfan Özeklioğlu, Spor Yazarı Alper Ceylan ve Muhabir Adem Önder’in topladıkları kapaklar Kırklareli Haberci Ofisinde TSD Şubesinden Zafer Pekal’a teslim edildi.
Faruk Ceylan, Kırklareli Haberci ekibi olarak topladıkları  mavi kapaklarla kampanyaya katıldıklarını belirterek, engelli vatandaşlarımızı dört duvar arasından çıkarmak ve onları hayata bağlamak adına  tüm vatandaşlarımızı kampanyaya katılmaya davet etti.


Hiç yorum yok: