6 Mart 2013 Çarşamba

“Milletimizin refahı için kendimizi feda etmeye hazırız”


Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz 02 Mart 2013 Cumartesi günü saat 16.30da Ülkü Ocakları Kırklareli Şubesini ziyaret etti. Genel Başkan Kılavuzu Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Osman Furkan Nalbantoğlu ve Ülkücü öğrenciler karşıladı. 
Ülkü Ocakları İl Teşkilatında Ülkücü gençlerle görüşen Genel Başkan Olcay Kılavuz; Değerli Ülküdaşlarım, sevgi olmayınca teslimiyette olmaz. Başarıda önce birbirimizi sevmeliyiz. Herkesi eksikleriyle kabul etmeliyiz.  Yapacağımız her şeyde önce Cenab-ı Allahın, sonra Aziz Milletimizin rızasını kazanmak için çalışmalıyız. Ülkemiz zorlu bir dönemden geçiyor. Her türlü sindirme politikalarına rağmen mücadelemizi sürdüreceğiz. Türk Milleti ancak Türk gençleri ile kurtulacaktır. Sizler okullarınızda başarılı olacaksınız. Edindiğiniz bilgi ve birikimleri en üst noktaya taşıyacak ve Türk Milletini yönetmeye talip olacaksınız. Ülkücü Hareket olarak mücadelemiz canımız, kanımız pahasına sürecektir. Milletimizin refahı için kendimiz feda etmeye hazırız dedi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz daha sonra MHP İl Teşkilatına da kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP Kırklareli İl Teşkilatında Genel Başkan Kılavuzu İl Başkanı Şaban Savaşan, İlçe Başkanı Kürşad Yamaner, İl Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, İl Başkan Yardımcısı Adem Esen, İl Başkan Yardımcısı Ergün Selçuk, İl Sekreteri Mustafa Terekli ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Halim Gültekin karşıladı. Genel Başkan Kılavuz Edirnede bir programa yetişmeleri gerektiğinden MHP'sindeki ziyaretini kısa tuttu ve Edirne'ye hareket etti.

Hiç yorum yok: