19 Mart 2013 Salı

Cankurt Medya 30 yaşında


Trakyada Yeşilyurt Gazetesinin de bünyesinde bulunduğu Cankurt Gazetecilik Pazarlama Aj. Tic. Ve San. Ltd Şti. sahibi Elmas Cankurtun meslek hayatına başlamasının 30. Yıldönümü sürpriz yemek organizasyonuyla kutlandı. 
Kırklareli Bahçeli Bursa İskender Kebapçısında Yeşilyurt Gazetesi Genel Koordinatörü ve aynı zamanda Elmas Cankurtun kızı olan Hacer Gökkayanın organize ettiği yemeğe Gökkaya, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Eşi Sadi Gökkaya, evlatları YusufArda ve ZeynepAhsen ile katıldı. Yemeğe ayrıca Elmas Cankurtun şirket bünyesinde çalışan evlatları Murat Cankurt ve eşi Ayşe Cankurt, Merve Cankurt Erduğan ve Gökhan Erduğan da katıldı. Elmas Cankurtun büyük oğlu Şeydişehir Eti Alüminyum AŞ.nin Hukuk Müşaviri olan oğlu Şamil Cankurta telefondan canlı bağlantı ile bağlanılırken, Kızı Selin Cankurtla Kırklareliye tatile gelen Eşi Elif Cankurt yemeğe bizzat katıldı. 
Yemekte; Yeşilyurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici, Muhabir Faruk Ceylan, Muhabir Ufuk Ertop, Sayfa Editörü Derya Atkoşan,  aileleriyle katılırken, Babaeski Gündem Gazetesi Yazı işleri Müdürü Ceyhun Çolak ailesiyle, Muhabir Yalçın Yıldırım, Köşe Yazarı Özkan Başaran, Gökhan Tekinkır ve Yeğeni Erdoğan Şendir yemekte yer alan isimler arasındaydı. Yemeğe mazeretleri dolayısıyla katılamayan personelde iyi dilek mesajlarını ilettiler.
Sürpriz olarak hazırlanan organizasyona Eşi Kıymet Cankurt ile katılan Elmas Cankurt alkışlarla karşılandı. Bu manzara karşısında duygularını gizleyemeyen Cankurtun gözleri doldu. Tüm misafirleriyle tek tek tokalaşan Cankurt yemeğin ardından bir konuşma yaptı. 
* 30 yıl bir gün gibi geldi geçti
Cankurt; Bu gecenin anlamı ve önemi benim için daha bir başka. 30 yıl önce imkansızlıklar, 30 yıl öncesine tanık olan o zamanlarda beraber çalıştığımız Faruk kardeşimiz de bilir, Ofset baskı ya da fotoğraf makinesinin çok fazla kullanılmadığı, genellikle elle dizgi dediğimiz Intertipe baskı sisteminin dahi kullanılmadığı bir zamanda bu işe başladık. Fakat çağ o kadar çabuk ilerledi ve gelişti ki şuan oturduğumuz yerden haber nakli yapabiliyoruz. 30 yıl bir gün gibi geldi geçti.  İnsan ömrü kısa ama mücadele ederken, günler geceleri kovaladı derken yıllar geçti. Hacer Kızımın böyle bir sürprizi oldu bu akşam. Ben böyle bir organizasyon olmasını arzu etmiştim ancak bilgim olmadığı için olamadı herhalde dedim. Ama bana bir sürpriz hazırlamışlar. Ayrıca ona da teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha iyi, daha güzel, daha topluma faydalı işler yapmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Hoş bir ortamda gerçekleşen yemek sonrası 30. Yıl Pastasını Kıymet-Elmas Cankurt Çifti kesti. Gecenin sonunda Yeşilyurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici Elmas Cankurta, Şirketin %40 hissedarı olan Kıymet Cankurta da Hacer Gökkaya çiçek takdim etti. 
Babaeski Şubesi adına hediye takdim eden Babaeski Gündem Gazetesi Ceyhun Çolakın ardından, Merve Cankurt Erduğan da eşi Gökhan Erduğan aldıkları hediyeyi Elmas Cankurta verdi.
Çay ve kahve ikramının ardından hoş sohbetlerle gece sona erdi.
Cankurt Medya Grubun bünyesinde Trakyada Yeşilyurt Gazetesi ve Elmas Matbaacılık, Trakyada Yeşilyurt Gazetesi Babaeski ve Lüleburgaz temsilcilikleri, Babaeski Gündem Gazete ve Matbaası, Lüleburgaz Ekspres Matbaası, Malkara Yeni Emek Gazetesi ve Matbaası, wwww.yesilyurtgazetesi.com ve www.gundemgazetesi.com internet siteleri yer alıyor.

Hiç yorum yok: