19 Temmuz 2015 Pazar

Gururumuz Nisan Özay.



Gururumuz Nisan Özay.

Faruk CEYLAN

farukceylan39@gmail.com
Bulgaristan’da yapılan uluslararası   turnuva ile   Türkiye Tenis Federasyonun düzenlediği  Türkiye Şampiyonasının provası niteliğinde ki  yaz ve kış kupalarından sürekli  kupa ve madalyalarla Kırklareli’ne dönen Muhteşem minik Nisan Özay, 13-18 Temmuz 2015 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan turnuvadanda 2.lik kupası ile dönerek, Kırklareli’ne bayram hediyesi getirdi.
Teniste 9 yaş kategorisi olmadığı için turnuvalara bir üst kategoriden katılan Nisan kendisinden büyük ve tecrübeli sporcuları yenerek başarı grafiğini sürekli yükseltip Milli takım kapısını zorluyor.
Minicik boyu kocaman yüreği ile Kırklareli’nin sürekli  gururu olan Nisan Özay, son olarak İstanbul’da düzenlenen turnuvadada finale yükselerek 2.lik kupasını kazandı.
Nisan Özay ard arda aldığı başarılı sonuçlarla Ay yıldızlı formayı giymeye çok yaklaştı.
Yeni hedefi Ispanya olan  Nisan Özay’ın, 10 Yaş Türkiye Şampiyonası öncesi son turnuva olan 10 Ağustos 'taki turnuva hazırlıklarını başlattığını  belirten Antrenörü  Selim Vatansever, Nisan Özay’ın  10 Ağustos 'taki turnuvadada  finali  hedeflediğini, bu turnuvada başarı elde ettiği taktirde İspanya Tenis Akademesine gitmeye hak kazanacağını söyledi.
 Nisan’ın bu turnuvadan sonra ki son  hedefi ise    Eylül ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası olacak.
 
Kupa ve madalya canavarı Nisan Özay, antrenbörü Selim Vatansever ile

Nisan’ın, Türkiye şampiyonası provaları niteliğinde ki  turnuvalarda finale yükselmesi  Türkiye şampiyonasında aynı sporcular ile yarışacağı için   ilk üçe girme şansını çok kuvvetlendiriyor.  Nisan  bu performansı ile Türkiye şampiyonasındada finale  yükselirse   Milli takım hayalini de gerçekleştirecek.
Başarıları ile Kırklareli’nin gururu olan Nisan Özay ve Antrenörü Selim Vatansever, Tenis sporunun Kırklareli’de en sevilen sporlar arasına girmesini sağladılar.
Ulusal ve uluslararası başarılar ile Kırklareli’ni bilmeyenlere harita üzerindede olsa Kırklareli’nin yerini öğrettiler.
Kırklareli’nin gururu minik Nisan’a, Antrenör Selim Vatansever’e,   evlatlarına verdikleri destekten dolayı Nisan’ın  ailesi Mehmet ve Cemile Özay’a  bir Kırklarelili olarak  teşekkür ediyor, Nisan’ın başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyorum.
Haydi Nisan milli formayı giy ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektir...

NİSAN ÖZAY İLE İLGİLİ AYRINTILI HABER SALI GÜNÜ KIRKLARELİ VE SINIRKENT GAZETELERİNDE. BAYİİNİZDEN GAZETE ALMAYI UNUTMAYIN. HABERİN AYRINTILARINI OKUYUN.




2 yorum:

Adsız dedi ki...

Abimm eline kalemine sağlık teskler

Adsız dedi ki...

Faruk abi güzel yazıların ve ilgin için teskler inşallah kızım da hilal ablası gibi babalarının gurur duyacağı kızlar olucaklar