10 Mart 2014 Pazartesi

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz’dan Vizeli kadınlara muhteşem bir eğlence


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Vize Belediyesi  tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Eğlence Programında Vize’li bayanlar eğlenceye doydu. Eğlenceye katılan kadınlar salonda boş yer bırakmadı ve Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz’a büyük bir sevgi gösterisinde bulundular.
 Eğlence programının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz tüm kadınların 08 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak;  “ Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Peygamberimiz Hz. Muhammed efendimiz, “Cennet anaların ayakları altındadır.” Diyerek kadının önemine dikkat çekmiştir.
Türk Töresinde de kadının önemi çok büyüktür. Türk Kaanları  Devlet yönetiminde kadınlarına da yer vermişler,  onlarla mutlaka istişareler yapmışlar ve savaşta da kadınlarını yanlarından ayırmamışlardır.

Bizde Çağdaş uygarlık yolunda beraber yürüyeceğimiz kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk dilerim.” dedi.
Sahneye ilk olarak  Sibel Karabay ve Gökhan Yılmaz çıktılar. İkilinin söylediği birbirinden hareketli şarkılarla çoşan Vizeli kadınlar eğlencenin tadını çıkardılar. Ardından ise Aşk-ı Sofram şarkısıyla ünlenen Babaeskili sanatçı Mustafa Sevim sahne alarak bayanları bazen hüzünlendirdi bazen de  coşturdu. Gecede iki ayrı çekiliş yapılarak konuklara birbirinden değerli hediyeler verildi.


Hiç yorum yok: