6 Mart 2014 Perşembe

Kırklareli İlçe ve Beldelerinde Devlet Bahçeli fırtınası esti.





MHP'nin İl,İlçe ve Beldelerde ki mitinglerin de  çoşku ve  sevgi sel oldu.  MHP rakiplerinden çok daha büyük kitleleri bir araya getirdi. 

*Kaynarca’da yola yatan  MHP’liler Bahçeli’nin yolunu kesti.

Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Gülcan Kutlu-MHP lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında, Kırklareli’nin  Demirköy Pınarhisar  İlçeleri ve İğneada Beldesinde halka hitap etti.
Bir önce ki gün Çakıllı ve Vize’ mitinglerinde halkla kucaklaşan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Vize’de yağmur altında binlere hitap etti. Vize’den İğneada’ya gelen Bahçeli geceyi İğneada Resort hotelde geçirdi.
Sabah saat 10.00’da İğneada  MHP Belediye Başkanı Mahmut Zinpak’la birlikte İğneada Belde seçim bürosunun açılışını yapan Bahçeli seçim bürosu önünde toplanan çoşkulu kalabalığa Hükümetin  karıştığı yolsuzluklardan bahsederek, Başbakan Erdoğan’ın kendisini aklaması gerektiğini, ancak bunu başaramadığını ve halkın gözünde aklanamadığını belirtti.
Bahçeli konuşmasına şöyle dervam etti; “Hangi partiye gönül verdiyseniz onu destekleyin ama desteklediğiniz partinin de önünü arkasını yoklayın. Yolsuzlukla rüşvetin içerisinde ne kadar var deyin, ondan sonra da karar verin. Biz MHP olarak yolsuzluk ve rüşveti tasvip etmiyoruz. Bunun onaylanacak, saklanacak, üstü örtülecek bir yanı yok. Gittikçe yaygınlaşıyor. Bir havuzda 630 milyon dolar söz konusu olmuş, gönderme paralarla. Başbakanın talimatlarına 'emrin olur' diyorlarsa, bunlar biraz da milletin emrinde olsun." Dedi.
Bahçeli İğneadalıların desteği ile Mahmut Zinpak’ın seçimi kazanacağına inandığını belirterek, İğneadalılardan destek istedi.
Çoşkulu kalabalık Mahmud Zinpak lehinde sevgi gösterilerde bulundu.
Bahçeli’nin İğneada’dan sonra ki durağı Demirköy İlçesi oldu. Demirköy’de Devlet Bahçeli’yi Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner ve Demirköy MHP İlçe Başkanı Erol Akıncı karşıladı.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Demirköy  Belediye Başkanlık makamına geldi. Başkan Muhlis Yavuz, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner ve  Demirköy MHP
İlçe Başkanı Erol Akıncı i,le Beledşye Başkanlık makamında bir süre sohbet eden Bahçeli Demirköy Cumhuriyet meydanında Demirköylülerle buluştu.
Bahçeli konuşmasında şunları kaydetti; “ Değerli Demirköylüler. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Seçimlerde hangi partiye gönül verdiyseniz o partiyi destekleyin. Ancak, desteklediğiniz  partinin önünü arkasını yoklayın. Araştırın. Yolsuzluk, rüşvet ve ihanetin ne kadar içinde olduğunu tespit edip öyle oy verin.
Demirköy’de Belediye Başkanımız Muhlis Yavuz’un sizlere sunduğu hizmetler ortada. Muhlis Başkanımız size ne söz verdiyse hepsini yerine getirdi. Hatta vermediği sözleri de hizmet olarak sizlere sundu. Cumhuriyet  meydanını  doldurmanız. Burada verdiğiniz destekten de almış olduğunuz hizmetlerden memnun olduğunuzu anlıyorum. Muhlis Başkanımızı desteklemeye devam etmenizi istiyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Demirköy’den sonra  Pınarhisar’lılarla buluştu. Bahçeli’yi MHP Pınarhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Çalık, İlçe Başkanı Ümit Çalık, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri karşıladı.
 Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ve Pınarhisar CHP İlçe Başkanı Volkan Ertan’da MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi karşılayanlar arasındaydılar. Başkan Cingöz ve Ertan, Bahçeli ile bir süre sohbet ettiler.
Seçim otobüsü üzerinden halka hitap eden MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli Pınarhisar’da binlere hitap etti. Bahçeli konuşmasında şunlara yer verdi; “Erdoğan, siyasi hayatının başlangıcında  Pınarhisar’ı  örnek veriyor, kaynağını buradan aldığını söylüyor. 4,5 aylık bir cezaevi hayatı kendisine Başbakanlık yolunu açmış. Bu onun için önemli gözüküyor ama bunu Pınarhisarlıların çok iyi anladığı kanaatindeyim. İstismar edilmekten artık herkes utanır oldu." Dedi,
Bahçelinin İlçe ve Belde gezilerinde en ilginç anlar Kaynarca’da yaşandı. Pınarhisar’dan sonra Kırklareli mitingine gitmek için yola çıkan  Bahçeli’nin yolu Kaynarca girişinde kesildi. Kaynarca’nın miting
proğramında olmadığı için buraya uğramadan geçmeyi düşünen Bahçeli ve beraberlerindekiler yolun kesildiğini görünce şaşırdılar. Gurup Başkan vekili Meral Akşener ve Bahçeli’nin  Korumaları, Kaynarca  girişinde yolu kesen partilileri Kırklareli’ne yetişmek zorunda oldukları için Kaynarca’!ya uğrayamayacaklarını söylemeleri, Kaynarcalıları ikna etmeye yetmedi. Partililer yola yatarak; “ Cesedimizi çiğnemeden geçemezsiniz. Halkımız meydanda Genel Başkanımızı bekliyor. Ya gelirsiniz ya da üzerimizden geçersinişz.” Diye diretince Bahçeli Kaynarca’ya girdi. Meydanda kendisi bekleyen kalabalığı selamlayan Bahçeli halkla kucaklaştı ve Halkın sevgi gösterileri altında Kırklareli mitingine katılmak üzere  yola çıktı.











Hiç yorum yok: