10 Mart 2014 Pazartesi

İnci Başkan Sevgisi sele dönüştü.


* Başkan İnci Tunç;” Kavaklı benim hayatımın bir parçası değil, tamamıdır. Çünkü biz büyükçe bir aileyiz. Bende bu ailenin bir ferdiyim. İnsanlar  ailesine daha iyi imkanlar sunmaktan her zaman  mutluluk duyar. Bende Kavaklı aileme hizmetten mutluluk duyuyorum. Kavaklı ailemi çok seviyorum”


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Dünya Kadınlar günü sebebiyle 09 Mart Pazar günü Kavaklı Belediye Düğün salonunda,Belediye  Başkanı İnci Tunç tarafından düzenlenen eğlencede izdiham yaşandı.
Başkan İnci Tunç yaptığı konuşmada, Kavaklılı bayanların desteği ile Kavaklı’da büyük işler yaptığını belirterek; “ Kavaklılı kadınların şahsıma gösterdikleri sevgi ve destek bana daima güç verdi. Onların destekleri ile Kavaklımız için büyük işler ve ciddi yatırımlar yaptık. Kavaklı  şu anda İl ve İlçelerde gıpta ile bakılan, taktirle karşılanan ve örnek gösterilen bir hale geldi.
 Kavaklı halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Biz onlara hak ettikleri hizmeti  vermek için gece gündüz demeden çalıştık. Çalışmaya da  devam edeceğiz.
Halkına hizmet etmek gönül işidir. Sevdadır. Ben bir Kavaklı sevdalısı olarak  güzel Kavaklıma ve onun güzel insanlarına hizmet etmekten başka bir şey düşünmüyorum. Kavaklı benim hayatımın bir parçası değil, tamamıdır. Çünkü biz büyükçe bir aileyiz. Bende bu ailenin bir ferdiyim. İnsanlar  ailesine daha iyi imkanlar sunmaktan her zaman  mutluluk duyar. Bende Kavaklı aileme hizmetten mutluluk duyuyorum. Kavaklı ailemi çok seviyorum.” Dedi.
 Kadınlar  İğne at yere düşmez tabirinden hınca hınç doldurduğu salonda,  proğramın başından sonuna kadar hiç oturmadan oynayıp kurtlarını döktüler.
 Jador Tekstilin sahibi Nezahat Kayışkan’ın, tüm masraflarını üstlenerek Belediye Başkanı İnci Tunç’a destek amaçlı getirdiği sanatçı Jale Parıltı mükemmel sahne performansı ve geniş repertuarı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
Bin kişilik düğün salonu ağzına kadar doldu. İlave sandelyeler ve ayakta ki misafirlerle salonda bin beş yüz kişi civarında Kavaklılı bayan  bir araya geldi.
Bayanların  festival alanına çevirdiği Belediye Düğün salonunda Başkan İnci Tunç’a büyük sevgi gösterileri vardı. Sık sık İnci Başkan lehinde tempo tutuldu,sloganlar atıldı. İnci Başkan sevgisi sel oldu aktı. Başkan İnci Tunç’ta bir dakika oturmadan Kavaklılı bayanlarla birlikte oynadı.
Gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenen Kavaklılı bayanlar gece sonunda ki ortak açıklamalarında; “ Başkanımızı çok seviyoruz. O bizim iyi günümüzde de, kötü günümüzde de hep yanımızda. O bizden, içimizden biri. Kavaklı’ya yaptığı hizmet ve yatırımlarda ortada. 30 Mart sabahı oylarımızla Belediye Başkanlığı görevine kaldığı yerden devam edecek.” Dediler.
Bir Kavaklılı bayanda, kadınların tamamının İnci Başkana oy verdiğini, eşlerinin de genelde kendilerini hep desteklediklerini ve oylarını İnci Başkana  verdiklerini ifade etti.
Gecede, Trakya’nın tek bayan Başkanı İnci Tunç’un geçmişte olduğu gibi bu günde sayıları artarak kadınları yanına aldığı açıkça görüldü.



Hiç yorum yok: