22 Mart 2014 Cumartesi

Demirköy'de MHP'li aday ile CHP'li aday birbirine başarı diledi.




Gülcan Kutlu-Seçim çalışmaları çerçevesinde Demirköy'ü ziyaret eden Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Turgut Dibek, CHP Demirköy Belediye Başkan Adayı Vahittin Uslu ve Demirköy İlçesi Belediye Başkanı Muhlis Yavuz Demokratik bir seçimin nasıl olması gerektiğini gösterdiler.
Seçim çalışmaları sırasında karşılaşan Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Turgut Dibek'e Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı Muhlis Yavuz dostça, kardeşçe iyi dileklerini ileterek başarılar diledi.
Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz daha sonra Turgut Dibek'in Cumhuriyet Meydanında yaptığı konuşmaya da katılarak gerçek demokrasinin nasıl olması gerektiğini gösterdiler. Bu jesti karşılıksız bırakmayan Turgut Dibek konuşmasında
“Belediye Başkan adaylarının yerel seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi için el birliğiyle çalışmaları gerekir. Bizler aynı Memleketin insanlarıyız, partilerimiz ayrı olsa da Türk'üz ve kardeşiz. Kalpler kırılmadan, dostça ve kardeşçe talip olduğumuz görevler kadar İlçe’mizi kalkındıracak güzel projelerin yarışacağı bir seçim geçirmek arzusundayız. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Muhlis Yavuz’ a katılımı için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Miliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Muhlis Yavuz da 30 Mart yerel seçimlerinin Demokratik bir şekilde geçerek Demirköy için hayırlı olması temennisinde bulundu ve  CHP Adayı Vahittin Uslu'ya başarı diledi.

Hiç yorum yok: