3 Mayıs 2013 Cuma

Karahalil Belediyesi Çok Amaçlı Kültürel ve Sosyal Hizmet Merkezi ihale edildi





* Karahalil Belediyesi Çok Amaçlı Kültürel ve Sosyal Hizmet Merkezi İhalesi’nde en düşük teklif Asel İnşaat’tan. 



Kırklarelinin Babaeski ilçesine bağlı Karahalil Belediye Başkanlığı Çok Amaçlı Kültürel ve Sosyal Hizmet Merkezi Yapım İşi İhalesi 25 Nisan 2013 Perşembe günü saat 14.30da 7 firmanın katılımı ile ihale edilmişti.
İhaleye 7 firmanın katıldığı ve 444 bin TL ile en düşük teklifin Asel İnşaat Turizm ve Seyahat Ltd. Şti. tarafından verildiği Belediye Başkanı Dindar Seçen tarafından bildirildi. 
Başkan Seçen,  Çok Amaçlı Kültürel ve Sosyal Hizmet Merkezi Yapım İşi İhalesi ile ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu; 
Yapmış olduğumuz ihale ile Kültür Merkezi Salonumuzun yapım startını verdik. İhaleye 7 firma katıldı. En düşük teklif 444 bin  TL ile Asel İnşaat Turizm ve Seyahat Ltd. Şti tarafından verildi. Resmi prosedürler tamamlandıktan sonra Kültür Salonu inşaatımızı başlatacağız. Altı aylık bir zamanda bitirmeyi hedeflediğimiz Kültür Merkezi  Salonumuz sadece Beldemize değil etrafımızda bulunan diğer köylerde yaşayan vatandaşlara da hizmet etme açısından önem arz etmektedir. Salonun yapımının %50lik kısmı Belediyemizce ve diğer %50lik kısmı da Kültür Bakanlımızdan sağlanılacak hibe kredi ile tamamlanacaktır.
Karahalil  Çok Amaçlı Kültürel ve Sosyal Hizmet Merkezi ihalesine  katılan ve isimleri açıklanan  firmalar:  
1- Güleryüz İnş.Tic.San.Ltd.Şti.
2- Asel İnşaat Turizm ve Seyahat Ltd. Şti.
3- Marmara Mühendislik Doğalgaz Sis.Taah.Tic.ve Mak.San.Ltd.Şti.
4- Ahmet Okan Öztürk
5- Ömer Faruk Akkol
6- Hüseyin Çavuş
7- Adnan Vural
Katılımcılardan Adnan Vuralın Teklif Zarfında yapmış olduğu hata dolayısıyla ihaleye katılım gösteremediği, diğer altı katılımcının ihaleye girdiği belirtildi. (Faruk Ceylan)

Hiç yorum yok: