16 Ocak 2017 Pazartesi

Kırklareli ÜOD İl Başkanı Hakan Bozfırat, Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticiliğine Atandı

Hakan Bozfırat 

Kırklareli’nde  üç yıl Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapan,Ülkücü camiaya yeni bir ses, yeni bir soluk getiren, sosyal ve kültürel etkinlikler ile kendi camiasına da,  Kırklareli halkına da büyük kazanımlar sağlayan ve sadece ülkücüler tarafından değil, ülkücü olmayanlarında taktir ve sevgisini kazanan Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan Bozfırat, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından sürpriz bir kararla görevden alındı. Hakan Bozfırat’ın görevden alınması ülkücü camiada büyük  şok etkisi yaptı. Bozfırat’tan boşalan Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Mustafa Yabacı atandı.
Kırklareli, Hakan Bozfırat’ın İl Başkanlığı görevinden neden alındığını tartışmaya vakit bulamadan, Bozfırat’ın Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi olduğunu öğrendi. Hakan Bozfırat’ın Genel Merkez Yöneticiliğine yükselmesi Kırklareli’nde büyük sevinçle karşılandı.
Kendisiyle telefon görüşmesinde bulunduğumuz  Hakan Bozfırat, üç yıl boyunca Kırklareli’de genç  bozkurtlarla  birlikte büyük mücadeleler verdiklerini, taraflı tarafsız tüm Kırklareli halkını kucakladıklarını  anlatarak; “ Her zaman mağdurun, mazlumun, güçsüzün yanında olduk. Gençlerimizi inanç ve dünya görüşüne bakmaksızın kucakladık. Kırklareli halkıyla bütünleştik. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un taktirleri ile Ülkü Ocakları Genel Merkezinde  Yönetici olarak göreve başladım. Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyefendiye, Genel Merkez Yöneticisi arkadaşlarıma layık olabilmek için bu kutlu yolda durmadan dinlenmeden çalışacağım.  Allah’ın izni ile bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağım.
ÜOD. Genel Merkez Yöneticiliğine
atanan Kırklareli ÜOD. İl Başkanı
Hakan Bozfırat, Başbuğ Alparslan Türkeş'in
kabrini ziyaret etti.
 
Kırklareli’ni ve Kırklareli insanını çok seviyorum. Onları hiç unutmayacağım.  Kırklareli’nden ayrılmak bana çok kolay gelmedi. Orada ki güzel insanlarla yaşanmışlıkları unutmam mümkün değil. Kırklareli insanının bana olan sevgi ve ilgisini ömrüm oldukça yüreğimde taşıyacağım.” dedi.
Ankara’da, Ülkü Ocakları Genel Merkezinde  göreve başlayan Hakan Bozfırat,duygu dolu konuşmasında,Kırklareli’ni  unutmayacağını ve her fırsatta ziyarete geleceğini belirterek, tüm Kırklareli’ne selam ve sevgilerini gönderdiğini söyledi.



Hiç yorum yok: