27 Ocak 2017 Cuma

BÜYÜKKARIŞTIRAN MHP BELDE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ.

İstifa eden  MHP Büyükkarıştıran
Belde teşkilatı Referandumda HAYIR oyu kullanacak

MHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı İsmail Dönmez; “MHP tabanı  ve Ülkücü hareket  referandumda HAYIR oyu kullanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz Belediye Meclisinin MHP’li meclis üyeleri Enver Özgür, Mustafa Kalecik, Meliha Gemicioğlu ve Bahadır Ahmet Yakut  istifa etmişti. Şimdide MHP’nin  Büyükkarıştıran Belde teşkilatı Başkanı İsmail Dönmez ve Yönetim kurulu üyeleri topluca istifa ettiler.

İstifa üzerine açıklamada bulunan MHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı İsmail Dönmez şunları kaydetti; “ Yıllardır Başkanlık sisteminin  ülkenin bölünmesine sebep olacağını savunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  bu gün Başkanlık sistemini savunması, “Benim bir oyum var o da EVET” demesi kendi kendini inkar etmekten başka bir şey değildir. Bahçeli benim oyum EVET derken sıradan bir adam profili çizmiş, Türkiye’nin temel taşlarından biri olan MHP’nin Genel Başkanı olduğunu adeta unutmuştur. Bahçeli MHP’nin ve Ülkücü hareketin başındaki liderdir.  Kişisel fikir beyan edemez. Bunu yapmakla  Ülkücü hareketin iradesini yok saymış, ülkücülerin peşinden  gideceğini zannetmiştir.  Ancak yanılmıştır. Ülkücü hareket  asla Bahçeli’nin gittiği yanlış yoldan  gitmeyecektir. MHP tabanı ve ülkücü hareket tüm ülkede olduğu gibi teşkilat olarak Büyükkarıştıran’da da Devlet Bahçeli’nin düştüğü içler acısı duruma  düşmeyecek ve referandumda HAYIR oyu kullanacaktır.  Başında Devlet Bahçeli’nin bulunduğu bir teşkilatta bulunmak istemiyoruz, bu yüzden  partimizden  topluca  istifa etme kararı aldık. Bizim oyumuz HAYIR’dır.”  dedi.

Hiç yorum yok: