2 Ocak 2017 Pazartesi

CHP İL BAŞKANI ÜNAL BAŞKUR ÖNCE SÖZ VERDİ, SONRA CAYDI!

Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli İl Başkanı Hayri Girgin, sosyal paylaşım sitesinden  yaptığı duyuru ile CHP İl Başkanı Ünal Başkur’un sözünde durmadığını ifade ederek,  Başkur’un CHP İl Başkanı olarak 10 öğrenciye burs vereceklerine dair söz verdiğini  ancak  sözünde durmadığını ifade etti.
ADD Kırklareli İl Başkanı Girgin verilen sözün tutulmaması üzerine  “Kamuoyuna Açık Duyuru” başlığı ile Sosyal paylaşım sitesinden şu açıklamayı yaptı; “CHP li yöneticiler Atatürk'ün partisinin başında ise duyarlı olmalı. Üniversite öğrencilerine burs vermek amaçlı düzenlediğimiz yemekte 10 öğrenciye burs vereceğiz deyip, sonra cayan Kırklareli İl başkanına bir şey demek istiyorum: O 10 kişilik bursu biz bulacağız. Çünkü biz Atatürk’ün örgütüyüz. Siz verdiğiniz sözü tutmamakla mı iktidar olacaksınız? Yoksa insanlara güven vererek mi iktidar olacaksınız? Biz varız rahat olun! ”
Paylaşım üzerine çok sayıda  partili partisiz vatandaşımız Ünal Başkur’un böyle hassas bir konuda sözünde durmamasını tepki ile karşıladıklarını ifade ederek, tutulmayacak sözün verilmesini ciddiyetsizlik olarak nitelediklerini belirttiler

Hiç yorum yok: