3 Aralık 2011 Cumartesi

Yazar Burak Akkul’un acı günü

Gökhan Yeşil Televizyon  dünyasında önemli eserlere imza atan, Türkçe aşk laçkadır,Hayat sen değilsin ve Hayattan çok çektim adlı eserlerin yazarı Burak Akkul’un babası Aydın Akkul yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Kırklareli’nde sanat dünyasından bir çok ünlünün o lezzeti tatmak için geldiği Tarihi Küçük Mustafa köftecisinin sahibi, Kırklarelispor’da en zor günlerde yöneticilik yaparak, sağladığı maddi ve manevi katkılarla Yeşil beyazlı ekibe başarılı sezonlar yaşatan Aydın Akkul,  
bir süre önce rahatsızlanmış  ve İstanbul’da tedavi görerek  iyileşme sürecine girmişti. Kendisinin bu ani vefatı başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm
Kırklareli’ni yasa boğdu.
Akkul’un Kırklareli Hızırbey camiindeki cenaze namazına,
 Vali Mustafa Yaman, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, çok sayıda daire amiri, STK temsilcisi, yöneticiler, esnaflar, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazeye İstanbul'dan gelen  Burak Akkul'un çok sayıda arkadaşı da onları bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Kırklareli’nin Aydın abisi sevenlerinin göz yaşlarıyla ve büyük bir  sevgi seli ile ebediyete uğurlandı.  
Kırklareli Haberci ekibi olarak başta Burak Akkul olmak üzere ailesine ve yakınlarına,Kırklareli’ne baş sağlığı diliyor, Aydın abiye rahmet ,kederli ailesine Cenab-hak’tan sabırlar niyaz ediyoruz.

1 yorum:

Erol dedi ki...

Yıl 1962 yıl 2011 Arkadaşlığımız Kırklarelin den ayrılma ma rağmen kesilmedi.Son Konuşmalarımız 14 Kasım 2011 Bursada Kızkardeşinin evinde,2. konuşmamız Bursa'dan Burak ile döndükleri gün Ortaköy de evin önünde arabanın içinde imiş.Erol şimdi geldik çok yorgunum çıkıp yatacağımn dedi.Sonrada Kırklareli ne döndüğü gün Lokantada imiş ve çocuklar Doktorlar gelecek 6.nolu masayı ayırın diyordu.Ölümünü ise 20 gün sonra gine sevgili arkadaşımız rahmetli Aktan'ın eşinin bir gece telefon etmesi ile öğrendim ve perişan olduk.Nur içinde yat canım kardeşim.Sevenlerine ve AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERKEN EŞİNEDE TANRIMDAM İYİLİKLER DİLİYORUZ.