5 Aralık 2011 Pazartesi

Lüleburgazspor güzel oyununa rağmen kazanamadı.

 Lüleburgazspor 0    Belediye Vanspor  1

Faruk Ceylan-Adem Önder- Yönetim olağanüstü kongreye gidiyor, Başkan Siyami Aslan,  "Çok yalnız bırakıldım.Ben yokum.  Bu takımı defalarca 2.ligin kapısına taşıdım. Lüleburgaz'a altın çağını yaşattım. 2. lige yükselme final maçında yanımda tek yönetici yoktu."  diyor. Lüleburgazspor için kimse aday olmuyor. Tam bir kaos yaşanıyor ve Lüleburgazspor takımı hala varolma savaşı veriyor. Maçta Başkan Siyami Aslan ve bir yöneticiden başka kimse yoktu. Tribünde de bir avuç taraftar...
Tüm olumsuzluklara karşın  Babaeski 100. yıl stadında Belediye Vanspor’la karşı karşıya gelen Lüleburgazspor rakibinden üstün bir futbol oynamasına rağmen gol kaydına muvaffak olamadı ve  26. dakikada yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Lüleburgazspor, İlk yarı rüzgar aşağı oynamasına rağmen yakaladığı fırsatları acemeci harcadı. 26. dakikada defans arkasına sarkan Yaser topla buluştu, Lüleburgaz defansı müdahalede geç kalınca kaleci Oğuzhan kalesini terk ederek Yaser’in pozisyonunu bozmak istedi ama Yaser buna fırsat vermeyerek topu Lüleburgaz ağlarına gönderdi. Lüleburgaz defansının 90 dakikada yaptığı bu tek hata maçı kaybetmesinin gerekçesi oldu.
Golden sonra rakip kalede sürekli gol arayan taraf Lüleburgaz’dı ancak yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. 38. dakikada şans Lüleburgaz’a güldü ve bir Lüleburgaz atağında konuk ekip oyuncusu Emrah topu ceza alanı içinde elle kesti, orta hakem Murat Orhan pozisyonu kaçırdı ancak  pozisyonu iyi takip eden karşılaşmanın bayan yan hakemi Dilek Özdemir’in uyarısıyla orta hakem penaltıyı verdi. Penaltıyı Fikret kullandı. Fikret’in kötü  ve yavaş vuruşunu Muammer Zülfikar uzanarak  çıkardı. Lüleburgazspor’da eşitlik sayısını kaçırdı.

Hiç yorum yok: