18 Aralık 2011 Pazar

Kırklarelispor liderlik yarışındaki Kızılcahamamspor'u kendi hamamında terletti 2-0


STAT: Kızılcahamam

HAKEMLER: Ali Şalk ***, Önder Mandaş ***, Ahmet Yakarca ***

KIZILCAHAMAMSPOR A.Ş. : Erhan *, Hasan *,  (Dk.30 Çağlar *), Ömer *, Volkan *, Fatih *, Bülent * (Dk.46 Şevki **), Yücel *, Hüseyin Bak **, Hüseyin Korkmaz**, Mülayim *, Üstün *

KIRKLARELİSPOR: Alişan***, Hasan Can ***, Taner ***, İshak ****, Recep ***
 (Dk.88 Hüseyin **), Osman ***, İlkem ***, Mustafa ***, Murat  Tiraki***, Hakan Güvençer ****,
Serdal *** (Dk.73 Murat Baytaroğlu ***)

GOLLER: Dk.65 İshak, Dk.85 Murat Baytaroğlu (KIRKLARELİSPOR)

Faruk Ceylan-Lider Bandırmaspor’un takipçisi Kızılcahamam geçtiğimiz hafta Ünyespor maçında berabere kalarak iki puan kaybetti ve liderlik fırsatını tepti.  Zirve yarışından kopmak istemeyen Kızılcahamam’da Kırklarelispor maçı mutlak galibiyet olarak hedeflenmişti. Ancak iki hafta önce lider Bandırmaspor’u elinden kaçıran Kırklarelispor’da bu hafta aynı hatayı yapmayıp zirvedeki rakibini vurmanın planlarını yapmıştı.
Maç öncesi kendisiyle görüştüğümüz, Kırklareli’nin en sevilen yöneticilerinden Caner Sungur Kızılcahamam deplasmanı için öncelikle 3 puanı hedeflediklerini ve Ankara’dan  mutlaka puanla döneceklerini iddia etmiş ve gazetemize şu açıklamayı yapmıştı;  Rakibimiz ligin zirvesinde ama 3 mağlubiyeti var. Bizim ise mağlubiyet sayımız 4. Aslında bizden daha üstün bir ekip değiller ama ligde üst sıradalar. Kırklarelispor biraz ligde yeni olmanın verdiği tecrübesizlik, birazda şanssızlıktan galip geleceği 5 maçını berabere  bitirerek 10 puan kaybetmiştir. Puan tablosundaki yerimiz kesinlikle  hak ettiğimiz yer değildir. Kızılcahamam deplasmanında ki hedefimiz önce üç puan. Kırklarelispor bu deplasmandan  puanla dönecektir. Buna bizde inanıyoruz, futbolcularımızda. “
Caner Sungur iddiasında haklı çıktı ve Şampiyonluk mücadelesi veren Kızılcahamamspor’u Üstün bir oyunla kendi evindeki hamamda epeyce terleterek İshak ve Murat Baytaroğlu’nun golleriyle 2-0 yendi.
Lider Bandırmaspor’un  iki puan gerisinde, ligde ikinci sırada bulunan  Kızılcahamamspor, kendi saha ve seyircisine rağmen Kırklarelispor’un üstün oyunu karşısında çaresiz kaldı, kalesinde gördüğü iki golle kaderine razı olarak çok istediği halde Kırklarelispor’u yenmeyi başaramadı. Bu sonuçla ev sahibi Kızılcahamamspor ligdeki ikinciliğini korudu ama liderle arasında 2 olan  puan farkı 5’e yükseldi.  Kırklarelispor ise puanını 20'ye çıkardı, 10.sıradan 6.sıraya yükselerek artık  zirve yarışında bende varım dedi.



SARI KARTLAR: Yücel, Ömür, Hüseyin Bak, Çağlar (Kızılcahamamspor),
Hakan Güvençer, Hüseyin (Kırklarelispor)


Hiç yorum yok: