16 Aralık 2011 Cuma

Caner Sungur; “Kırklarelispr Kızılcahamam deplasmanından puanla dönecek”


Haber : Faruk Ceylan
Fotoğraf : İrfan Özeklioğlu

Kırklarelispor, 12 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan, 2.lig kırmızı gurupta Bandırmaspor’un ardından ikinci sırada yer alan Kızılcahamam A.Ş. deplasmanından puanla dönmek istiyor.
13 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve dört mağlubiyetle ligde 10. sırada bulunan yeşil beyazlı ekibin sevilen yöneticisi Caner Sungur, Kırklarelispor’un deplasmandan mutlaka puanla döneceğini söyleyerek; “ Geçen hafta Eyüpspor karşısında zor da olsa galip geldik. Önemli olan istemek ve mücadele etmektir. Takımımız sahada mücadeleyi bir dakika olsun elden bırakmıyor. Rakibimiz ligin zirvesinde ama 3 mağlubiyeti var. Bizim ise mağlubiyet sayımız 4. Aslında bizden daha üstün bir ekip değiller ama ligde üst sıradalar. Kırklarelispor biraz ligde yeni olmanın verdiği tecrübesizlik, birazda şanssızlıktan galip geleceği 5 maçını berabere  bitirerek 10 puan kaybetmiştir. Puan tablosundaki yerimiz kesinlikle  hak ettiğimiz yer değildir. Kıılcahamam deplasmanında ki hedefimiz önce üç puan. Kırklarelispor bu deplasmandan  puanla dönecektir. Buna bizde futbolcularımızda inanıyorlar. “ dedi.
Yeşil beyzlı ekibin rakibi Kızılcahamam geçtiğimiz hafta 12. sırada bulunan Ünyespor’la deplasmanda yenişememiş ve 1-1 berabere kalmıştı. Kırklarelispor ise Eyüpspor’u yenerek haftayı galibiyetle kapatmıştı.

Hiç yorum yok: