5 Aralık 2011 Pazartesi

Kırklareli CHP'de yaprak dökümü

* 15 kişi  CHP’den AK Partiye  geçti
Faruk Ceylan-İrfan Özeklioğlu-Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Teşkilatından istifa eden 15 kişi, AK Parti Kırklareli teşkilatına geçti.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, parti binasında CHP'li bir grubun AK Parti'ye geçmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin bağrından çıkan ve millete hizmet etme odaklı bir parti olduğunu söyledi.

Gürşan, ''AK Parti Türkiye'nin partisi. Türkiye'de 7 bölgenin 7'sinde de birinci olan tek parti. 81 vilayet içerisinde 79'unda milletvekili çıkaran tek parti. Ana muhalefet partilerinin bir kısmı Türkiye'nin belli bölgelerinde hiç yoklar'' diye konuştu.
CHP'nin söylendiği gibi ilerici, sosyal demokrat bir parti olmadığını, statükocu, halktan kopuk bir parti olduğunu da belirten  Milletvekili Gürşan, ''Milletimize hizmet etmek için buradayız. Demokrasi milletin kendi kendini idare etmesi demektir. Buna karşı bizi Cumhuriyet karşıtı diye suçluyorlar. Cumhuriyet demek millet demek. Cumhuriyetin yanında kuvvetli bir şekilde demokraside olacak, milletin iradesi olacak. Milletten korkmayacaksın, kaçmayacaksın, zamanı geldiğinde millete hesap vermeyi de  bileceksin. Biz her seçimde milletin önüne gittik. Bu millet bizim her seçimde oylarımızı arttırdı. Türk siyasi tarihinde de böyle bir şey yok.''  Dedi.

Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan  Belediye seçimlerinde Kırklareli Belediye Başkanlığını da CHP’nin elinden alacaklarını iddia ederek,
Milletin derdiyle dertlendiklerini,  Kırklareli Belediye Başkanlığını  kazandıklarında Kırklareli’ne tarihinde almadığı hizmetleri sunacaklarını söyledi.
 Gürşan, ''Kırklareli yeterli hizmeti almalı. Partimize gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. CHP'den bir çok vatandaşımız bana seçimlerde  oy verdi Bunu biliyorum. Belediye seçimlerinde  de Ak Partiyidestekleyeceklerini söylüyorlar. Çünkü biz parti ayrımı yapöıyoruz, herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Kırklareli bizim hepimiz el ele vermeliyiz'' diye konuştu.
 AK Parti İl Başkanı Emin Tunç ise, partilerinde yeni üye kayıt sayısının 3 bin 870'e yükseldiğini ve Kırklareli'nde 25 bin üyeyi hedeflediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Milletvekili  Şenol Gürşan, İl Başkanı Emin Tunç, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı ile İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden tarafından CHP'den AK Parti saflarına geçen 15 kişiye parti rozetleri takıldı.

Hiç yorum yok: