19 Aralık 2011 Pazartesi

Lüleburgazspor’da Siyami Aslan yeniden Başkan




Faruk Ceylan-Kongre öncesi çok yalnız bırakıldığını, Lüleburgazspor için tek başına mücadele verdiğini ve kesinlikle aday olmayacağını açıklayan Siyami Aslan aday çıkmadığı için yeniden aday olduğunu, Geçmişi Trakya’da hiçbir kulübe nasip olmamış başarılarla dolu Lüleburgazspor’un başsız kalarak fesih olmasına  gönlünün razı gelmediğini söyledi.
Siyami Aslan, “Geçtiğimiz yıl Lüleburgazspor bir final oynadı ve bu finali gücümüzün yeterli olmasına rağmen hakkımız yenilerek masa başı oyunlarıyla kaybettik. Bizler bu noktada elimizden gelen gayreti göstermemize rağmen malesef finali kazanamadık. Bu final maçında bile yanımda tek bir yönetici yoktu. Yalnız nırakıldım.
Geçtiğimiz kongrelerde de aday olmayacağıma dair bir düşüncem vardı bunu Basınla da paylaştım.  Ancak kimse bu ateşten gömleği giymek istemedi.  Takımın bir başkan seçememesiyle fesih olma durumuna karşı  görevimin başında kalmaya karar verdim. Geçmişi büyük başarılarla dolu takımımızın bu duruma düşmesine, fesih olarak kapatılmasına gönlüm razı olmadı.
Lüleburgazspor’un başarısı için kaldığım yerden devam edeceğim. Taraftarın ve yönetime seçilen arkadaşlarımızın beni yalnız bırakmayıp destek olmalarını istiyorum. Lüleburgazspor bu zor günlerin üstesinden gelecektir.” Dedi.

Lüleburgazspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;


ASİL ÜYELER

1-SİYAMİ ASLAN (ASLAN İNŞ.)
2-NACİ SABANCILAR (SABANCILAR OPTİK)
3-OSMAN AYDIN (AYDINLAR İŞLETMESİ)
4-ERKAN HÜRYURT (AVEA ABONE MERK.-505 BÜFELER)
5-HALİL ABANOZ (EVRENSEKİZ BLD. BŞK.)
6-RECEP ÇETİN (EMLAK ŞİRKETİ)
7-HALUK URAS (KORAY KİMYA)
8-MUSTAFA EREN (AMERİKAN DİLİ KÜLT. DERS.)
9-KAZIM GÜRBÜZ (MAVİ ÇARŞI)
10-OSMAN RODOP (AJANS+)
11-MURAT TAŞKAPLI (EZGİ OTEL)
12-BORA SEZEN (ÖZSÜT LÜLEBURGAZ)
13-İLHAN DURMUŞ (AVUKAT)
14-HALİT KAPLAN (İN.ADINA GAZETECİLİK)
15-SELAHATTİN TİRYAKİ (TİRYAKİ İNŞ.)

Hiç yorum yok: