22 Temmuz 2011 Cuma

Türkiye Bayanlar birinci  Futbol Liginde Kırklareli’nin gururu Düvenciler Lisesispor  isim değiştirerek Lüleburgazgücüspor oldu.
Faruk Ceylan/Adem Önder
Geçtiğimiz sezon Düvenciler Lisesispor olarak  Türkiye Bayanlar 1'nci Futbol Ligini  ligi ikinci  olarak bitiren, bu yıl isim değiştirerek Lüleburgazgücüspor olan bayan futbol kakımı teknik direktörlüğüne Lüleburgazspor'un eski futbolcusu  Baki Koçer' getirildi.

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girecekleri belirtilen Lüleburgazgücü bayan futbol takımı Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Cansu Yağ ve forvet oyuncusu Eylül Ergalp, Çamlıca Belediyespor'un defans oyuncuları Hülya Ünlü ve Sibel Duman, Adana İdmanyurdu'nun kalecisi Gülizar Soğukçelik, Gölcükspor'un forvet oyuncusu Filiz Işıkkırık ile Ataşehir Belediyespor' dan kaleci Handan Kurga, defans oyuncuları Derya Aydoğdu ve Leyla Kanbir'i transfer etti.

Genel Kaptan Ahmet Yıldıray Sayar, " Bütün planlarımızı geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kazanmak için yapıyoruz. Yeni transferlerimizle takımımızı güçlendirdik. Eski futbolcularımızdan Ebi Onome ve Ugochi Desire, Lüleburgaz'a gelerek yöneticilerimizle  görüşecekler. Bu oyuncularımızla  anlaşamazsak Dünya Kupasında oynamış, halen temas halinde olduğumuz iki oyuncu ile anlaşarak transfere noktayı koyacağız." Dedi.

Hiç yorum yok: