16 Temmuz 2011 Cumartesi

Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Üstün; “ Ülkücü Türk gençliği var oldukça eli kanlı, bebek katili hainler asla emellerine ulaşamayacaktır”


Faruk Ceylan/Adem Önder
Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Üstün gazetemize gelerek, Diyarbakır Silvan İlçesinde pkk terör örgütü tarafından katledilen 3 uzman erbaş ve  13 askerimizin katledilmesini lanetlediğini ifade etti ve bir  basın açıklamasında bulundu.
 Başkan Üstün, kanı bozukların binlerce yıllık Türk-Kürt  kardeşliğini bozmak için ellerinden geleni yaptıklarını,  Atatürk’ün meclisinden Türk Milletine hakaret ve tehditler yağdırmalarıyla sabırların taşma noktasına geldiğini söyledi. Ülkü Ocaklaları Başkanı Üstün sözlerine şöyle devam etti;
“Diyarbakır’ın Silvan ilçesin de pkk terör örgütü ile girilen çatışma da 3 uzman erbaş ile birlikte 13 askerimiz şehit edilmiş, 7 askerimiz ise yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Yüce Türk milletinin başı sağolsun.
     Bdp li Aysel Tuğluk hadsizinin ve bu olaylara çanak tutan kanı bozukların devlete yüzlerce yıldır kardeşliğini esirgemeyen Türk milletine ihanet içerisinde olup, sözde ,kürt halkı adına demokratik özerklik ilan ederek bin yıllık kardeşliğin arasına fitne sokarak üniter devlet yapımızın temeline bir dinamit koymuş ve devletin bekası adına, duyulan kaygıları artırmış milletimizi derinden sarsmıştır.
Başta siyasi iktidar olmak üzere devletin diğer yetkilileri kalplerinde Allah korkusu ve biraz Türklük şuuru varsa seferberlik ilan etmeli ve istifalarını vermelidirler.
     Terör örgütü ile müzakere ettikleri için ülkeyi kaosa sürüklemişler ve bölücüleri cesaretlendirmişlerdir. Yüce Türk milletinin bu olaylar ve yapılan küstahça açıklamalarla sabrı taşmıştır. Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden dış mihrakların beslediği Allah’sız soysuzların devlete ihanet eden örgütlerin tamamen lav edilmesi için topyekün seferberlik kaçınılmaz hale gelmiştir.
     Herkes şunu iyi bilmelidir ki : ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİ VAR OLDUKÇA ELİ KANLI, BEBEK KATİLİ HAİNLER ASLA EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKALARDIR.
     Şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere Yüce Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.


Hiç yorum yok: