28 Temmuz 2011 Perşembe

Erginspor taekwondo kulübü Kırklareli'nin yüz akı

Erginspor Kulüp Başkanı
Murat Acar
Faruk Ceylan/Adem Önder- Kırklareli’nde  yedi ay önce kurulan Erginspor  taekwondo kulübü Türkiye şampiyonası ve Uluslar arası Ters lale turnuvasında aldığı başarılı sonuçlarla taekwondo da Kırklareli’nin yüz akı oldu.
Kulüp Başkanlığını Murat Acar, teknik direktörlüğünü Savaş Ergin ve Gökhan Yeşil’in yaptığı Erginspor kulübü sporcuları, Yunanistan,Bulgaristan,Irak,İran,Suriye,Sırbistan,Rusya,Kazakistan ve Türkiye’den de Erginspor kulübüyle birlikte sekiz Türk kulübün katıldığı  460 sporcunun mücadele ettiği Uluslar arası  Ters lale şampiyonasında, üç birincilik, dört ikincilik ve beş üçüncülük kazandı. Erginspor kulübü takım halinde de üçüncü oldu.
Erginspor kulübü sporcuları bu turnuvanın ardından Tekirdağ’da yapılan Türkiye minikler şampiyonasında, bir şampiyonluk, bir ikincilik ve bir üçüncülük kazanırken, Okullar arası Türkiye şampiyonasında da bir üçüncülük kazandı.
Erginspor kulübünün kısa sürede elde ettiği başarılarla Kırklareli’nin övünç kaynağı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Murat Acar, Erginspor kulübünün Başarılarının  artarak devam edeceğini belirterek gazetemize şu açıklamayı yaptı;
Derece alan sporcular yöneticileriyle birlikte.
“ Kulübümüz yedi ay önce kuruldu. Bu kısa süre içerisinde hem uluslar arası, hem de  Türkiye çapında elde ettiğimiz başarılar Kırklareli’li spor severleri de bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Başarılarımızda en büyük pay, Vali Mustafa Yaman ve Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ındır. Kendilerinin maddi ve manevi desteği ile inanıyorum ki başarılarımız artarak devam edecektir. “ dedi.

Hiç yorum yok: