18 Temmuz 2011 Pazartesi

İKİNCİ BAŞKAN AHMET YALÇINÖZ “ Kırklarelispor 2.ligde de Trakya’yı en iyi şekilde temsil edecektir.”

 

Faruk Ceylan

Mütevazi bir bütçe ile süper amatörden 3.lige, 3.ligden de 2.lige yükselen Kırklarelispor Trakya’nın 2.ligde tek takımı oldu. Kırklarelispor taraftarının yanı sıra kardeş kulüpler, Edirne,Tekirda,Çorlu ve Lüleburgaz’ında desteklediği Kırklarelispor’da hedef  başarılarını 2.ligde de sürdürmek.
Kulüp ikinci Başkanı Ahmet Altınöz çok kısıtlı bir bütçe ile süper amatör kümede şampiyon olup, guruplara katıldıklarını burada da tüm rakiplerini yenerek profesyonel lige yükseldiklerinde  herkesin  “ İnşallah 3. ligde kalıcı olurlar “ dediğini ve haklı olarak Kırklarelispor’un 3. ligde tutunmasının zor olduğu kanaatine kapıldıklarını, ancak Yönetimin hedefini ilk günden 2.lig olarak belirlediğini söyleyerek gazetemize şu açıklamayı yaptı; “ Kırklarelispor yedi yıldır amatör ligden profesyonel lige yükselemiyordu. Borçlar ve maddi imkansızlıklar artık bunu imkansız kılmaya başlamıştı. Biz yönetime geldiğimizde arkadaşlarımızla hedefimizi 2. lig olarak koyduk. Herkes Allah allah, 3. lige çıkmadan 2.lige nasıl çıkacaksınız? diye sormaya başladı. Kırklarelispor geçmişte 2.ligde başarılı yıllar geçirmişti. Bizim hedefimiz o günlere dönmekti. Onun için hedefi 2. lig olarak koyduk. Gençlerden oluşan mütevazi bir takım kurduk. Futbolcularımız yüreğini ortaya koyarak 3.lige yükseldi. 3.ligin daha zor olacağını biliyorduk tüm maddi imkansızlıklara rağmen yetenekli gençleri kadromuza dahil edip şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. Bu yolda en büyük destekçimiz Valimiz ve Belediye başkanımız oldular. Zor ve meşakkatli bir yoldan yürüyerek 2.lige geldik. Şimdi işimizin daha zor olduğunu biliyoruz ama 2.lide kalıcı olacağız. Tüm Trakya’nın desteğini arkamıza aldık. Vali Mustafa Yaman ve Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın desteğinin devam edeceğine inanıyoruz.  Kırklarelispor 2.ligde de Trakya’yı en iyi şekilde temsil edecektir.” Dedi.
Yalçınöz Kırklaelispor’un iç transferi bitirdiğini dış transferde de 12 futbolcu ile prensipte anlaştıklarını, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalatarak yeni transferleri basına açıklayacaklarını söyledi.

Hiç yorum yok: