6 Temmuz 2011 Çarşamba

Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu’ndan mavi kapak kampanyası için teşekkür.



Başkan Uzunoğlu
Faruk Ceylan/Adem Önder  Mavi kapak kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan TSD Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu Kavaklı  beldesindeki yüzde 80 ortopedik özürlü Cansu Çoban (17) ile  Hayrabolu’da felç hastası Leman Kurt'a (75) tekerlekli sandalye verdiklerini söyledi.
Başkan Uzunoğlu; “TSD Kırklareli Şubesi olarak öncülük ettiğimiz kapak toplama kampanyası yeni destekçilerimizle her geçen gün daha fazla büyüyerek, engellilere desteğin artması bizleri mutlu emektedir. İstasyon caddesinde park işletmeciliği yapan, ALİ KÜPÇÜK topladığı kapaklarla ilimizdeki engellilere destek olurken,  aynı zamanda da çevreye karşı göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Engelli dostu Ali Küpçük
Bugüne kadar toplanan kapaklarla  derneğimize 3 adet tekerlekli sandalye alınarak ihtiyaç sahiplerine verildi. Engellilerin toplumla birlikte yaşamaları ve hayata bağlanmalarını sağlamak için, illimizdeki tüm bireyleri, kurum ve kuruluşları kapak toplayarak hem çevreye hemde engellilere destek olmalarını bekler, gösterdiği duyarlılıktan dolayı ALİ KÜPÇÜK' e teşekkür ederiz.” Dedi.

Hiç yorum yok: