26 Temmuz 2013 Cuma

Tozaklı Köyü Çok Amaçlı Kültür Salonuna verilen “Kaymakam Mevlüt Özmen” ismi Köy İhtiyar heyeti tarafından tescil edildi.


Pınarhisar’ın Tozaklı Köyüne, Kaymakam Mevlüt Özmen’in çabalarıyla yaptırılan, Çok Amaçlı Kültür Salonun açılışında  Muhtar Ali İnan, bu salona   “Kaymakam Mevlüt Özmen” isminin verilmesini  teklif etmişti. Muhtarlık İhtiyar heyeti,teklifi  oy birliği ile kabul etti ve isim Tozaklı Muhtarlığı tarafından tescil edildi, tabelası yaptırılarak Çok Amaçlı Kültür Salonuna asıldı.
Tozaklı Köyü Muhtarlığına kazandırılan Çok Amaçlı Kültür salonun ismi, “Tozaklı Köyü Muhtarlığı Kaymakam Mevlüt Özmen  Çok Amaçlı Kültür salonu” oldu.

Kaymakam Mevlüt Özmen, Tozaklı Köyü Muhtarlığı tarafından isminin Çok Amaçlı Kültür Salonuna verilmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu, görevi süresince tüm köylere hizmet götürebilmek için çalıştığını, Tozaklı Köyünün böyle bir teşekkürle yaptıkları jesti ömrü boyunca unutmayacağını söyledi. Kaymakam Özmen konuyla ilgili olarak Gazetemize şu açıklamada bulundu;
 “Muhtar Ali İnan ve İhtiyar heyetine gösterdikleri incelikten dolayı  teşekkür ederim. Ben Tozaklı Köyü için ekstra  bir şey yapmadım. Tüm Köylerimizi Devletin imkanlarından faydalandırarak hizmet götürmeye çalıştım.  Bu hizmet bizim asli görevimizdir. Köylerimize ayrım yapmadan hizmet ettik. Ancak Tozaklı Köyü Muhtarlığı  memnuniyetlerini yaptıkları bu  jest ile ifade ettiler. İsmimin Çok Amaçlı Kültür salonuna verilmesi benim için büyük bir onur, bunu ömrüm boyunca unutmayacağım. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir   

Hiç yorum yok: