30 Temmuz 2013 Salı

Dün Kırklareli Haberci'de en çok Oktay Vural ve Abdullah Hacı haberleri okundu.

KIRKLARELİ HABERCİ

KIRKLARELİNİN EN ÇOK OKUNAN HABER SPOR VE YORUM SİTESİ

 

 

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Kırklareli’de Oktay Vural Sevgisi, MHP’den Gövde gösterisi



*MHP Grup Başkan Vekili, eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Erdem Karakoç’un  katıldığı, Kırklareli Sahra Kır Düğün Salonundaki iftar yemeğine, Partili partisiz herkes akın etti.

*Erken saatlerde Kırklareli’ne gelen Oktay Vural, Kırklareli esnafını ziyaret etti, dert dinledi. Vatandaş, MHP Grup Başkan Vekili Vural ve Kırklareli MHP Belediye Başkan aday adayı Derya Bulut’la fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.



Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı “Bu İŞ BİTMİŞTİR” dedirtti


*Başkan Hacı Babaeski Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Aday Adaylığı’nı resmen açıkladı. Abdullah Hacı’yı sevenler Belediye binasını işgal etti.
* Başkan Hacı Aday Adaylığı’nı açıklayacağı Tansa Düğün Salonu’na giderken yürümekte güçlük çekti vatandaşın izdihamından zor anlar yaşadı.

Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir
Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’nın saat 12.00’de Aday Adaylığı’nı açıklayacağını duyan Babaeskililer erken saatlerde Babaeski Belediye binasına akın etti. Belediye binası kısa sürede hınca hınç doldu. Bina Hacı’nın sevenleri tarafından adeta işgale uğradı. 

Kırklareli'nin en çok okunan Habaer,spor ve yorum sitesi Kırklareli Haberci'de dün  Oktay Vural'ın da katıldığı MHP iftar yemeği haberi ile Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı'nın Aday adaylığını açıkladığı haber en çok okunan haberler oldu.
MHP iftar yemeği 2284 kez okunurken, Abdullah Hacı'nın Aday adaylığı haberi 2249 kez okundu.
Okuyucularımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.



Hiç yorum yok: