22 Temmuz 2013 Pazartesi

Pehlivanköy İlçe Teşkilatından engelli vatandaşlara 5 adet tekerlekli sandalye




Pehlivanköy İlçe Teşkilatı Sosoyal işler birim başkanlığının çalışmaları sonucu, Pehlinaköy’de yaşayan engelli vatandaşlar için 5 adet tekerlekli sandelye temin edildi.
Tekerlekli Sandalyeler, Milletvekili Şenol Gürşan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ve Pehlinanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel tarafından engelli vatandaşlara verildi.
Tekerlekli sandalyeler verilirken Milletvekili Şenol Gürşan şu açıklamada bulundu; “Ramazan ayı bereket ayıdır, merhamet ayıdır. Bu ayda hem ekmeğimizi, hem de sevgimizi paylaşıyoruz, dostluğumuzu paylaşıyoruz. Bu güzel değerleri paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak, bir bütün olmak, hep birlikte el ele güçlü bir Türkiye olmak bilincini taşımalıyız.

Bu gün Ssoyal işler birimimizin yapmış olduğu çalışma sonucu 5 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye vereceğiz. Ak Partinin diğer partilerden şöyle bir farklılığı da var, bunu burada sizlerle paylaşayım. Bizim Sosyal İşler Başkanlığı diye bir birimimiz var, birde Yaşlılar birimimiz var. Bu birimler, Genel Merezimizde, İl ve İlçelerimizde, Beldelerimiz de çalışmalar yapıyorlar. Bende Engelliler Biriminin Marmara Koordinatörüyüm. Meclis kapanmadan önce çıkardığımız kanunla hem Şehit ve Gazilere, yakınlarına, hem de Engellilere yeni haklar getirdik.” dedi.


Milletvekili Şenol Gürşan’ın konuşmasından sonra, Pehlivanköy’de 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeleri verildi.  (Erdoğan Şendir)

Hiç yorum yok: